Mobilierul de baie Happy/ Smile – Redă bucuria băii tale

Baia a devenit în epoca modernă o cameră de importanță majoră in inima locuințelor. Aceasta reprezintă o încăpere care denotă un plus de personalitate, evoluând treptat de la cea mai fadă componentă a casei la una care sa uimească prin design. Locul intim, în care vă relaxați la sfârșitul unei zile stresante, reprezintă acum o evadare vizuală, lucru care este posibil datorită componentelor pe care le-ați achiziționat pentru a o mobila.

Alegerea unui mobilier pentru baie este un proces esențial care poate schimba într-o clipită look-ul oazei dumneavoastră de liniște. Mobilierul de baie Happy reprezintă alegerea perfectă deoarece întrunește toate calitățile necesare unui mobilier modern. Precizăm ca gama Happy este disponibilă în mai multe combinații astfel încât să deservească perfect spațiul disponibil.

banner-ai343_happy-01

Puteți opta pentru varianta de mobilier cu lățime de 60 de cm, pe culoare albă, care dispune de un sertar mare cu închidere cu amortizare și un sertar interior. Acesta se montează supendat și este completat de lavoarul compozit cu aceeași dimensiune. Dacă dispuneți de un spațiu mai mare atunci este preferabil să optați pentru mobilierul de baie Happy cu lățimea de 90 de cm care, la rândul său, se va împreuna cu lavoarul compozit special conceput.

banner-ai343_happy_dulapior-01

Tot din aceeasi serie face parte și dulăpiorul suspendat Happy cu următoarele dimensiuni: lățime – 35 cm; adâncime – 30 cm; înălțime – 75 cm. Dulăpiorul dispune de un sertar si o ușă. Ușa se deschide spre dreapta și ascunde două compartimente de depozitare. Culori disponibile – alb și stejar deschis.

banner-ai343_smile120-01

Dacă totuși gama Happy nu se potrivește pe deplin necesităților dumneavoastră puteți oricând opta pentru mobilierul de baie Smile. Calitatea pieselor de mobilier Smile este una care vă oferă o garanție îndelungată. Ca și în cazul produselor prezentate mai sus, mobilierul Smile este disponibil în două dimesiuni, 80 cm și 120 cm. Ambele au în completare lavoare compozit de culoare albă, cu precizarea că cel de 120 cm este dublu.

La alegerea mobilierului dorit veți ține cont, in primul rând, de nevoile primordiale. De aceea vă prezentăm coloanele de baie Happy/Smile (două uși, pentru instalare pe perete) care vă vor pune la dispoziție mai multe spații de depozitare pentru elementele de igienă sau prosoape. Coloanele sunt disponibile pe alb sau stejar deschis.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *