Mobiliere de baie pentru orice stil de amenajare!

Actualizat la 7 September, 2020 at 08:53 am

mobiliere de baieCand incepem sa construim o casa ne gandim la toate camerele, de la holuri la bai. Cand locuinta a fost inaltata, sau apartamentul cumparat, vrem ca totul sa ne poarte amprenta, sa ne reprezinte, sa fie pe gustul nostru si pe masura posibilitatilor noastre financiare. Daca la dormitoare ori la sufragerii lucrurile par mai simple, atunci cand vine vorba despre mobilarea baii lucrurile sunt simple doar in aparenta, pentru ca in vreme ce dormitorul are o singura functie, aceea de loc de odihna, sufrageria este locul in care petrecem timp pretios cu familia si prietenii, baia este ceva mai mult.

Intreaga colectie de mobilier de baie Medeea.

 

Cand alegem obiectele din baie ne dorim tot. Ne-ar placea o cada imensa, ingropata ar fi perfecta, o cabina de dus mare si deosebita, vas de toaleta, bideu, lavoar cat mai sofisticat si dulapuri multe si incapatoare. Daca facem un calcul si vedem cat spatiu ocupa toate acestea, ne dam seama repede ca apartamentul nostru nu este poate suficient de spatios cat sa cuprinda toate acestea, si nici chiar baia noastra din casa mai mare decat un apartament nu este suficienta. Uite asa incepem sa taiem din pretentii si din ceea ce ni se pare a fi, si poate chiar este, un lux inutil. Putem renunta la foarte multe, dar la mobilierul din baie de acest tip, niciodata. El este mai mult decat necesar daca vrem ca baia noastra sa fie functionala, daca ne dorim sa avem la indemana in baie lucrurile obligatorii pentru igiena personala si pentru igiena acestei incaperi din care curatenia trebuie facute mai des si mai temeinic decat in alte camere ale locuintei. Sertarele pot sa adaposteasca lucrurile necesare pentru noi si pentru familia noastra, dar mobilierul nu este doar un loc de depozitare, el indeplineste si o functie estetica, de asemenea.

mobilier de baie

Dulapul vertical este unul dintre cele mai moderne obiecte dintr-o baie. Este extrem de util, pentra ca e incapator dar nu ocupa mult spatiu. Asezata pe verticala, coloana Medeea foloseste un spatiu irosit altfel, pentru ca de obicei suprafetele situate la inaltime mai mare sunt cele mai aglomerate. Inventarea acestui tip de spatiu de depozitare a fost una dintre cele mai bune vesti pentru o baie aglomerata, plina de dulapuri inghesuite unele in altele, in care toate pareau aruncate in graba nu asezate corect.

Coloana Medeea este asadar nu doar frumoasa. In ea putem depozita toate lucrurile specifice baii, de la obiecte de igiena la orice altceva avem nevoie.

Putem recrea in baie dormitorul preferat, din punct de vedere al stilului folosit, al obiectelor de décor ori de depozitare. Dulapul vertical pe care il avem in dormitor si care ne place foarte mult, putem sa il avem si in baie, realizat din alte materiale, insa rezistente la apa si la abur, si cu aspect cel putin la fel de placut ca cel care face parte din  mobila de dormitor. Sau putem avea in bucatarie cateva zone cu spatii de depozitare pe verticala care ne sunt foarte utile, si ni le-am dori si in alte camere din casa. E perfect, coloana Medeea este exact ce trebuie in acest caz. Are rafturi multe, adanci, o usa deosebita, este potrivita pentru baie, indiferent cat de mare este ea ori cat de mica. O alta calitate deloc de neglijat pe care acest obiect de mobilier o are este aceea ca se asorteaza cu orice avem in baie. Forma sa moderna se pliaza pe celelalte forme astfel incat impreuna sa constituie un tot unitar. E frumos si e util, si acestea sunt doar doua dintre cele mai importante calitati pe care le are.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *