Mobilier de baie Salgar Fusion Chrome si Line

 Mobilierul de baie Salgar din colectia Fussion Chrome este alegerea ideala pentru a decora si a personaliza baia dumneavoastra cu stil si eleganta. Mobilierul de baza vine in doua versiuni de culoare, dimensiuni si numar de sertare. Astfel, mobilierul alb lucios are 60 de cm si doua sertare in timp ce versiunile negre au 100 de cm latime si doua, respectiv 3 sertare. Intregul ansamblu se poate completa cu un dulapior suspendat cu o usa de 40 cu 80 cm.

Ambele colectii pot fi personalizate cu 6 culori si nuante diferite, de la alb lucios, imitatie de lemn de ulm sau negru lucios.

salgar fusion

Mobilierele pentru baie Fussion Line sunt alegerea perfecta pentru amenajarea unei bai intr-un stil minimalis, datorita mai ales sertarelor cu manere inegrate. Pentru mobilierul de baie Fussion Line am ales pentru expunere si comercializare finisajul care imita lemnul de ulm.

mobiliere de baiemobilier baie salgar

Aceasta serie beneficiaza de doua variante de lavoar ce pot fi montate impreuna cu mobilierul dedicat, una cu etajera pe dreapta si una cu etajera pe partea stanga. Mobilierul de baie principal FUSSION LINE 800, are 2 sertare dotate cu sistem de inchidere/deschidere cu SOFT CLOSE si FINISAJ ULM. Piesa centrala de mobilier sau baza care sustine lavoarul, este dublata de un dulapior lateral care se imbina perfect cu baza sub etajera lavoarului. Indiferent de locatie se poate monta si un dulapior cub pentru baie, cu o usa cu deschidere stanga sau dreapta si dimensiuni de L.40xA.16xH.40.8cm.

mobilier de baie spaniaAmbele colectii sunt fabricate cu fete din plăci aglomerate melaminate, cu nicvel redus de formaldehidă si lac cu luciu ridicat. Toata feroneria folosita are certificat de calitate si beneficiaza de sitemele de inchidere usoara cu amortizor de tip Soft Close.

Salgar este lider pe piata spaniola in mobilier de baie, compania a obținut certificarea PEFC în conformitate cu standardul internațional. Cu acest titlu, Salgar dobândește în cursul operațiunilor sale, angajament pentru mediu și promovarea gestionării durabile a pădurilor, benefic social și din punct de vedere economic. Salgar a implantat, de asemenea, sigiliul care atesta mobilierul de baie fabricat în Spania, și, la rândul său, se extinde garanția de consum la 5 ani pe mobilier de baie, demonstrând angajamentul ferm stabilit cu utilizatorul.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *