Mobilier de baie Kroner Beatrice – Eleganță desăvârșită pentru orice tip de baie

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:43 pm

Dacă doriți să vă transformați baia într-una modernă, practică și plină de eleganță atunci vă îndemnăm să o dotați cu mobilierul de baie Kroner Beatrice. Acesta este format dintr-un mobilier cu seratare care va susține lavoarul Beatrice și o coloană elegantă în care puteți depozita toate cele trebuincioase.

Dulăpiorul pentru lavoar din gama BEATRICE este o soluție excelentă pentru suportul lavoarului. Acesta funcționează atât ca mască pentru lavoar, cât și precum un corp de mobilier foarte util. Designul acestuia îmbină foarte bine funcționalitatea cu aspectul estetic, într-un stil modern și rafinat. Orice baie, indiferent de dimensiuni, este avantajată de liniile simple, dar pline de farmec ale dulăpiorului. Stilul minimalist mizează pe utilizarea a câtor mai puține elemente, care trebuie să oferă un plus de funcționalitate. Dulăpiorul BEATRICE inspiră eleganță desăvârșită prin formele simple și foarte practice, care se încadrează cu ușurință în orice baie.

Dulăpiorul se montează suspendat, ceea ce îl face foarte practic. Acest lucru constituie un avantaj important cu atât mai mult cu cît dorim să beneficiem de confort în utilizarea băii. Putem opta pentru montarea acestuia oriunde este mai convenabil, astfel încât să ne bucurăm de lejeritate maximă. Dulăpiorul nu intră în contact cu suprafața pardoselii, astfel nu riscă să se deterioreze ca urmare a apei care ajunge pe jos. Acesta este foarte ușor de întreținut, iar în plus ne permite să asigurăm o igienă perfectă în orice colț al băii.

Gestionarea spațiului reprezintă întotdeauna o problemă pentru încăperea de baie. De aceea gama BEATRICE a fost concepută astfel încât să rezolve acest neajuns. Dimensiunile reduse ale dulăpiorului asigură încadrarea acestuia cu ușurință chiar și în spațiile foarte înguste.

Bineînțeles că vă oferim și un lavoar special creat pentru a completa acest tip de mobilier. Pentru orice admiră luxul și rafinamentul, lavoarul din material compozit BEATRICE este piesa perfectă pentru un decor simplu și modern. Simplitatea și eleganța lavoarului se potrivesc de minune în băile minimaliste, aerisite și îngrijite. Lavoarul se utilizează alături de mobilierul suspendat BEATRICE, pe care îl completează perfect. Împreună formează un corp foarte funcțional și practic, care se potrivește în orice tip de baie. Este perfect pentru optimizarea spațiului și pentru a crea mai multă libertate de mișcare.

Lavoarul este o piesă centrală în orice baie, unde ne petrecem multe dintre activitățile de rutină ale fiecărei zile. Calitatea acestuia este esențială pentru a ne bucura de confort sporit în utilizare și de igienă ireproșabilă. Putem uita de inesteticele pete gălbui sau de dârele care rămân pe lavoar, deoarece materialul compozit este mult mai ușor de curățat spre deosebire de suprafețele porțelanate.

Realizat dintr-un amestec special de marmură, granit și rășini speciale, materialul compozit nu are doar un aspect lucios foarte plăcut, ci este și foarte rezistent. Suprafața foarte alunecoasă a acestuia nu permite pătarea sau formarea depunerilor, menținîndu-și caltățile intacte chiar și după multă vreme. Nu este nevoie se frecăm lavoarul sau să utilizăm substanțe foarte corozive pentru curățarea acestuia, căci lavoarul se spală foarte bine doar cu apă și un burete.

Nu în ultimul rând avem la dispoziție o piesă simplă, elegantă și foarte eficientă, coloana BEATRICE. Aceasta va completa dotarea băii fără să încarce încăperea. Coloana se va monta suspendat, ceea ce o va face foarte practică și comod de utilizat. Este prevăzută cu două sertare în partea inferioară și o ușă care au încorporate sistem de închidere soft-close.

Coloana suspendată este foarte comod de utilizat. Nu trebuie să ne aplecăm până la nivelul pardoselii pentru a căuta diverse obiecte, ci le putem accesa mult mai ușor de la o înălțime convenabilă. În acest fel vom pierde mai puțin timp încercând să căutăm lucrurile și nici nu va trebui să facem prea mult efort.

Este foarte simplu de întreținut, fiind rezistentă la umezeală. Spre deosebire de corpurile de mobilier care ating pardoseala, coloana BEATRICE are un risc foarte scăzut să se deterioreze. O pardoseală mai liberă înseamnă și mai multă igienă, fiind mult mai ușor de curățat și de întreținut.

Coloana BEATRICE adaugă un plus de eleganță și funcționalitate băii, prin designul suplu și foarte atractiv. Coloana, mobilierul de baie Beatrice și lavoarul din aceeași gamă pot deveni vedetele băii dumneavoastră chiar începând cu acest moment!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *