Mobilier de baie cu lavoar.

Actualizat la 3 March, 2014 at 10:23 am

mobilier cu lavoar kolo-solo-

Mobilierul de baie Solo cu lavoar ceramic, de culoare albă, este potrivit pentru toate tipurile de băi, mari sau mici, albe, negre sau colorate. Discret dar extrem de util, mobilierul de baie solo îndeplineşte mai multe funcţii. În afara celei clasice, de susţinere a lavoarului deosebit, alb, elegant, reprezintă spaţiul ideal de depozitare a obiectelor necesare într-o baie, obiecte de toaletă, de igienă personală sau orice altceva e nevoie.

Calitatea este de neegalat iar curăţarea se face foarte uşor, pentru că materialele folosite la realizarea acestui mobilier cu lavoar ceramic respectă cele mai înalte standarde în domeniu, iar materialele reziduale nu se lipesc. Forma perfectă şi dimensiunile potrivite fac din acest mobilier de baie solo cu lavoar ceramic unul dintre puţinele obiecte de acest gen care poate fi montat în orice baie, de orice dimensiuni ori stiluri.

Mobilierul de baie şi lavoarul trebuie să se asorteze cu celelalte obiecte de mobilier din baie, iar acesta are un mare avantaj – poate fi pus oriunde fără grija că nu va încăpea sau nu se va potrivi. Culoarea albă va aduce un plus de luminozitate întregii băi, iar ceramica strălucitoare conferă eleganţă întregii băi. Materialele folosite sunt rezistente la umiditate, astfel încât durata de viaţă a mobilierului este îndelungată.

mobilier de baie cu lavoarAmenajarea unei băi începe cu achiiziţionarea mobilierului, iar cea mai bună soluţie este mobilierul de baie solo cu lavoar ceramic. De ce să pierdeţi timp căutând în altă parte când acum aţi găsit exact ceea ce vă trebuie ?! Spaţiul ocupat nu este mare, dar beneficiile sunt uriaşe. Locul de depozitare este important, şi la fel de important este ca obiectele depozitate să nu aibă de suferit de pe urma umezelii prezenta în orice baie. Mobilierul de baie solo cu lavoar ceramic, de culoare albă reprezintă soluţia ideală pentru toate aceste probleme. Mai multe detalii despre mobilierul de baie cu lavoar Solo gasiti aici. Versiunea de 40 de cm a acestui lavoar este deasemenea disponibila fiind potrivita pentru baile de mici dimensiuni unde spatiul este cea mai mare problema.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *