Mobilier de baie Anca, fabricat în Romania – Eleganță clasică la super preț

Astazi va propunem mobilierul de baie Anca 55 format din oglinda cu polita din lemn, lavoar si dulapior. Lavoarul ceramic este prevazut cu un orificiu pentru baterie si un orificiu de preaplin. Montajul acestuia se face pe blat. Dulapiorul este fabricat din lemn masiv de plop si multistrat din furnir de plop. Acesta este echipat cu butoni metalici. Picioarele de sustinere sunt din lemn masiv de plop. Calitatea este gatrantata de Savini Due, companie producatoare de mobilier de baie si capace pentru vasul de toaleta, care in cursul anilor a crescut si s-a dezvoltat, marindu-si gama de produse, oferind clientilor un sortiment vast si detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum si o gama ampla de capace wc din mdf. Atentia acordata designului insotita de un bun raport calitate pret, au evidentiat dintotdeauna activitatea Savinidue. Compania isi desfasoara activitatea in orasul Sebes reusind sa se impuna in domeniu prin experienta si profesionalitate.Mobilier de baie Anca

Alegand acest mobilier de baie ANCA pentru baia dumneavoastra veti reusi reinventarea stilului clasic. Aspectul clasic și elegant al acestuia vor conferi băii somptuozitate și rafinament, transformând-o într-o încăpere cu adevărat deosebită. Mobilier de baie ANCA – poate fi integrat în băile moderne, adăugând acestora o notă de stil clasic reinventat. Lemnul de plop din care este confecționat mobilierul este foarte rezistent și suportă foarte bine tempertura și umiditatea specifice mediului din baie. Lemnul de plop asigură rezistența și durabilitatea mobilierului, împiedicând deteriorarea acestuia. Putem utiliza în deplină siguranță dulăpiorul sau lavoarul, fără să ne îngrijorăm în privința felului cum sunt afectate de contactul prelungit cu apa. Frumusețe atemporală a lemnului masiv de plop și culoarea naturală conferă mobilierului și întregii băi un stil desăvârșit, atemporal.

Mobilierul ANCA nu se caracterizează doar prin aspectul interesant și deosebit, ci și prin faptul că este complet dotat cu toate elementele esențiale pentru dotarea lavoarului. Mobilierul cuprinde lavoar prevăzut cu dulăpior de susținere și oglindă cu poliță pentru cosmetice.

Mobilierul poate fi utilizat pentru a conferi băilor un stil antichizat, cu elemente clasice, de cea mai bună calitate. Astfel, o baie modernă va căpăta automat un aspect cu totul doesebit, ieșind din stilul comun axat pe elemente simple. În acest fel vom evita aspectul banal al băii, aceasta remarcându-se prin amprenta clasică și distinsă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *