Metalia Help, sprijin și siguranță pentru băile moderne

Va prezentam barille de spijin Metalia Help de la Novaservis, elemente care va vor ajuta sa va mentineti integritatea corporala chiar si atunci cand podeaua baii este umeda. Diversele modele de bara de sprijin sunt realizate din otel si se dovedesc extrem de rezistente ajutand chiar si persoanele cu dizabilitati sa se poata ridica sau sa-si metina echilibrul.

Produsele din aceasta gama sunt vopsite in culoarea alba ceea ce le face sa se potriveasca in orice decor. Barile de sprijin Metalia Help se monteaza facil, principalul avantaj fiind ca vor aduce un plus de functionalitate la nivelul baii. Pe langa barile de sprijin avem disponibila in aceasta serie si o consola de sustinere. Spre deosebire de bari aceasta este rabatabila.

Aceste produse prezinta o rezistenta crescuta fata de alte produse existente pe piata datorita materialului de fabricatie. Barile de sprijin permit curatarea cu usurinta cu detergent sau substante antimicrobiene. Ele nu ocupa mult loc in baie devenind insa indispensabile din momentul montarii.

Punctele de conexiune intre dintre perete si barile de sustinere sunt rezistente si testate la greutati peste medie. Iata de ce acestea sunt potrivite pentru a sprijini orice persoana aflata la nevoie. Ele pot fi montate in orice loc din baie, zonele recomandate fiind insa cea a lavoarului, a cazii sau a toaletei pentru a oferi eficienta maxima.

Novaservis Ferro a creat mai multe tipuri de bara de sprijin pentru aceasta gama astfel incat sa satisfaca nevoile speciale pentru fiecare tip de baie in parte. Astfel avem disponibile diverse forme si dimensiuni care sa le integreze perfect in orice incapere de baie.

Barille de spijin Metalia Help de la Novaservis pot fi utilizate cu succes si in baile hotelurilor, restaurantelor, scolilor, spitalelor sau centrelor speciale pentru persoane cu dizabilitati.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *