Mergi pe verde – Optează pentru un kit fotovoltaic

Kitul fotovoltaic reprezintă pasul următor în privința utilizării energiei verzi. Acum este posibil să dispunem de curent oriunde, fără nici o restricție. Kitul conține o baterie Li-Ion reîncărcabilă cu ajutorul căreia putem alimenta diverse aparate electrice, precum și un mic panou fotovoltaic. Acesta este complet dotat pentru alimentarea diverselor aparate și pentru satisfacerea cerințelor diverse. Avantajul major al echipamentului este faptul că este portabil, oferind posibilitatea utilizării acestuia în orice fel de loc. Încărcarea bateriei se poate realiza atât de la un panou fotovoltaic, cât și de la rețeaua de curent alternativ. Poate fi luat și utilizat pentru alimentarea micilor utilaje agricole, precum și pentru folosirea în scop personal în campări turistice. Cu ajutorul kitului fotovoltaic portabil putem beneficia de mai multă siguranță și ne putem desfășura munca fără inconveniente. Accesul la electricitate poate fi posibil de oriunde, utilizând energie curată și verde.

Cu ajutorul unui astfel de sistem putem alimenta laptop-uri, camere video, imprimante, încărcătoare, TV-uri, becuri led, motoare de mici dimensiuni. Kitul este o inovație în domeniu și îl putem folosi în deplină siguranță. Asadar putem dispune de energie gratuită pentru orice tip de activitate, rămânând în permanență în contact cu civilizația. Este foarte util mai ales în situații de urgență și oriunde nu putem dispune de acces facil la o sursă de curent. Deoarece este prevăzut cu un mic panou fotovoltaic, kitul portabil întrebuințează energia solară pentru a o converti curent continuu. Pentru obținerea curentului alternativ putem instala un adaptor special în acest sens.

El poate fi utilizat impreuna cu un bec led special conceput pentru a obține energie din radiația solară. Becul asigură o capacitate de iluminare destul de ridicată.  În comparație cu un bec incandescent obișnuit, acesta oferă lumina echivalentă a unui bec cu putere de 25W, însă având un consum cu mult mai mic.

Becul led este perfect pentru utilizarea în cadrul kiturilor portabile fotovoltaice deoarece este foarte rezistent și fiabil, are consum mic de energie și putere mare de iluminare.  Acesta poate suporta fără probleme orice condiții de mediu, inclusiv umiditatea sau temperaturile prea joase ori prea ridicate.  Cu ajutorul unui asemenea kit ne putem bucura de condiții excelente pentru deplasări în excursii, cu cortul sau cu rulota, precum și de condiții de muncă perfecte în teren.

Practic prin folosirea unui kit fotovoltaic și a becului led consumăm energie 100% verde și gratuită.  Este o modalitate foarte avantajoasă de a beneficia de cele mai bune condiții oriunde ne aflăm.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *