Mega promoție la Romstal – Pompe de căldură Hotjet cu 40% reducere

Te invitam sa profiti de oferta Romstal si sa achizitionezi una dintre pompele de caldura aer-apa Hotjet (codurile 81PC0120, 81PC0121, 81PC0122) care au acum un pret redus semnificativ la aproape jumatate din valoarea initiala. 40% este procentul discountului de care vor beneficia primii clienti care se vor hotari sa investeasca in aceste echipamente moderne care asigura incalzirea dar si racirea locuintei fara a consuma foarte multe resurse. Sunt ultimele produse din stoc asa ca este momentul sa va grabiti si profitati de produse ECO de incredere care sa va aduca un plus de confort in locuinta.Pompa de caldura HOTJET

Pompele de caldura HOTJET reversibile se ocupa de incalzirea/ racirea casei dar si de prepararea apei calde menajere. Cel mai important este faptul ca ele folosesc aerul exterior, sursa disponibila in mod nelimitat si total gratuit, pentru a incalzi sau raci agentul termic introdus in instalatie. Asadar pompa va prelua energie din aerul aflat in jurul locuintei si o va transforma cu ajutorul componentelor sale in energie termica. Totul fara pic de efort din partea dumneavoastra! Pompa functioneaza silentios, compresorul fiind izolat fonic.

Chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte scazute pompa de caldura HOTJET poate functiona cu succes. Producatorul garanteaza o functionare fara cusur pana la o temperatura exterioara de -22 grade Celsius.

Pompa de caldura aer-apaPompele de caldura HOTJET folosesc compresoare EVI, o metoda versatila de a imbunatati capacitatea si eficienta sistemului. Tehnologia EVI presupune injectarea agentului frigorific aflat in stare de gaz, in mijlocul procesului de compresiune, un proces ce mareste considerabil capacitatea si eficienta. Fiecare compresor scroll utilizat in pompele de caldura lucreaza similar cu un compresor in doua trepte, racirea realizandu-se intre cele doua trepte. Procesul porneste in momentul in care o parte din lichidul din condensator este extras si expandat prin valva de expansiune. Amestecul lichid / gaz aflat la o temperatura scazuta, astfel produs, este injectat in schimbatorul de caldura care are rol de preracire. Lichidul se evapora, vaporii rezultati fiind supraincalziti. Vaporii supraincalziti sunt injectati intr-o treapta intermediara de compresie. Vaporii reci reduc temperatura gazului comprimat, permitand compresorului sa atinga un nivel al presiunii mult mai ridicat comparativ cu un compresor tip scroll intr-o singura treapta. Racirea suplimentara a lichidului produce o crestere a capacitatii de evaporare. Aceasta tehnologie genereaza un raport mai mare de presiune intre presiunile de condensare si vaporizare, cu performante semnificativ crescute. Utilizand aceasta tehnologie, pompele de caldura HOTJET reusesc sa produca apa caldamenajera la 62 de grade Celsius in conditii de temperatura exterioara de -20 grade Celsius.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Mega promoție la Romstal – Pompe de căldură Hotjet cu 40% reducere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *