Marsala, culoarea anului in amenajari interioare

pantone-marsala
Institutul Pantone este o autoritate internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori. Marsala este culoarea aleasa de ei pentru 2015. Marsala este un vin produs în regiunea din jurul orașului italian Marsala în Sicilia. La fel ca vinul care dă numele său, aceasta nuanță de bun gust întruchipează bogăția satisfacatoare a unei mese împlinite si are la baza rădăcinile roșu-brun ce emana un sentiment sofisticat si natural de apartenenta la pamant.
Pantone-Marsala
Adauga eleganta oricarei camere prin încorporarea acestei nuanțe bogate și primitoare, în piese de accent, accesorii si vopsele . Caracteristicile de pluș Marsala sunt îmbunătățite atunci când culoarea se aplica pe suprafete texturate, ceea ce o face o alegere ideală pentru covoare și mobilier tapițat in camera de zi .

Institutul Pantone Color prognozeaza tendințele de culoare, ofera perspective de culoare si consultanta de culoare personalizata. Ajuta companiile să ia decizii informate cu privire la culoarea marcii sau produsele lor pentru a obține un avantaj competitiv .
marsala


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *