Magazinul Vitan – experienta memorabila pentru clientii nostri

Actualizat la 25 March, 2021 at 02:10 pm

Esti client Romstal? Incepand de astazi te asteptam in noul showroom tehnic din magazinul Vitan pentru a te intalni cu expertii nostri. Acestia iti vor da cele mai bune sfaturi legate de proiectul tau si te vor ajuta sa intelegi mai bine care sunt nevoile tale in ceea ce priveste produsele pe care trebuie sa le folosesti. Oamenii nostri au fost instruiti in cursuri speciale si sunt totalmente pregatiti pentru orice intrebare.

Showroom VitanMai mult, anul acesta showroom-ul din Vitan s-a reamenajat complet pentru a oferi clientilor o experienta memorabila in a alege solutiile de care au nevoie. Mai intai s-au reamenajat zonele de CS si Autoservire iar acum, dam START-ul zonei tehnice. Este un Showroom high-tech, ce va oferi clientilor o experienta unica in Romania prin faptul ca vor gasi acolo produse de ultima generatie, ce au fost prezentate doar la expozitiile internationale si pe care le pot gasi in premiera la Romstal.

Showroom-ul este specializat pe solutii de incalzire si HVAC : Pompe de caldura, Centrale in condensatie, Climatizare, Sisteme Smart Home, etc.. Avantajul clientilor va fi acela ca vor avea posibilitatea sa vada aici inclusive solutii functionale (de exemplu o pompa de caldura si incalzire in pardoseala cu adevarat functionale).

In functie de preferinte, clientii pot vedea si alege produse de brand, printre care amintim: BOSCH, MITSUBITSHI, DAB, KERMI, UPONOR etc..

Spatiul va oferi posibilitatea clientilor sa descopere toate zonele tehnice:

  • Aer conditionat si climatizare
  • Boilere si instanturi
  • Pompe de caldura
  • Cazane,sobe, seminee
  • Centrale
  • Calorifere si convectoare
  • Panourisolare si fotovoltaice
  • Termostate, cronotermostate si BMS

Va invitam sa cunoasteti o noua experienta memorabila de cumparare! Nu ezitati! Puneti intrebari nenumarate. Vrem ca experienta dumneavoastra sa fie bazata pe comunicare. Expertii nostri va vor intampina cu un zambet oferindu-ve informatiile necesare si recomandandu-va solutii personalizate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *