Maceratoarele WC Genix – o solutie inteligenta pentru toaleta ta!

Tevi infundate? Conducte sparte? Probleme cu evacuarea apei din toaleta? Maceratoarele pentru WC DAB Genix sunt solutia pentru toate aceste probleme.

Maceratoarele sunt necesare acolo unde apele uzate de la vase WC, cabine de dus, lavoare, bidee, etc nu pot fi evacuate prin gravitatie. Dab, unul dintre cei mai mari producatori de pompe la nivel mondial, va comercializa prin intermediul Romstal doua astfel de maceratoare Genix 110 si 130. Diferenta dintre cele 2 modele este doar la nivel de conectivitate, maceratorul Genix 130 avand mai multe intrari.

                             GENIX 110                                                                                 GENIX 130

macerator GENIX 130

genix_110

 

 

  • GENIX 130 (1 intrare pt WC + 2 intrari laterale in partea de jos + 1 intrare in partea superioara)

  • GENIX 110 (1 intrare pt WC + 1 intrare in partea superioara)

Sunt extrem de silentioase si exista si modelele COMFORT (care pot fi aduse pe baza de comanda) si care au un nivel de silentiozitate imbunatatit.Pompa puternica si fiabila precum si sistemul de tocare cu lame din inox nichelat fac ca aceste maceratoare sa fie foarte eficiente si practic sa nu necesite mentenanta. In caz de infundare sau blocare a motorului, mentenanta este extrem de usoara avand posibilitatea desfacerii doar prin desurubarea a 2 suruburi. Sistemul inovativ DAB cu o teava de scurgere, permite o mentenanta curata. Valvele anti-retur sunt integrate in tevile de iesire.

Nu este necesara taierea sau ruperea (ca la alti producatori) a suportilor pentru conexiunile externe, ci doar indepartarea capacelor prevazute cu garnitura. In acest fel modelul Genix 130 poate fi utilizat si atunci cand sunt necesare doar 2 iesiri pe langa cea pentru vasul WC. 1. Maceratoarele GENIX sunt echipate cu un filtru cu carbon activ (care dureaza aproximativ 1 an), iar un altul de rezerva este inclus in ambalaj. Se pot achizitiona ulterior seturi de cate 5 filtre ca piese de schimb. 2. In locul filtrului, este posibila legarea la o aerisire externa.

Caracteristici constructive:

Rezervorul din bariu cu 30% polypropylene, iar pt  varianta Comfort, protective acustica din bariu 70% polypropylene.
Rotorul din PPO 30% GF. Axul motor si mantaua de protectie din otel inox. Lamele tocatorului din otel inox nichelat.
Motor asincro din otel inox.
Protectie la supra-incalzire.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *