Lichidari la gresie si faianta import Italia si Spania – reduceri de pana la 55%

Intra pe romstal.ro si ia-ti gresie, faianta si decoruri la preturi extraordinare de la producatori recunoscuti precum Ibero, Aparici, Pamesa, Gardenia Orchidea! In aceasta perioada gasesti la reduceri serii somplete de gresie si faianta care va vor ajuta sa dati un look nou locuintei dumneavoastra. Alege placi ceramice din seriile Atrium, Aktuell, Esedra, Brickyard, Chelsea, Lorena, Maison, Ontario, Statuario, Urbanature sau Torino. De asemenea va recomandam sa aruncati o privire asupra gresiei si faiantei din seriile Andria, Icon si Inspire.

Gresie si faianta - Lichidare de stoc

Gresia si faianta dau cu usurinta un plus de personalitate casei tale. Achizitioneaza doar in aceasta perioada placi ceramice de calitate de la producatori renumiti cu preturi scazute cu pana la 55%. Nu rata ocazia! Intra in pagina dedicata a magazinului nostru online si alege placi ceramice pretabile atât la interior cât si la exterior.

La Romstal va fi intotdeauna facil sa faci alegerea unui finisaj aparte pentru gresia si faianta ta, ghidându-te pe lânga pret si pe alte caracteristici precum rezistenta si duritatea, aspectul si calitatea. Ti-am pregatit gresie si faianta care imita lemnul sau care au finisaj tip piatra si marmura, gresie si faianta in nuante neutre sau in culori vii. Faiantele sunt completate de decoruri deosebite.

Produsele producatorilor italieni si spanioli sunt caracterizate de o excelenta rezistenta in timp. Aceste placi ceramice au fost supuse unor teste temeinice inainte de a fi produse la scara larga. Pe lânga rezistenta sporita, diversele modele de gresie si faianta decorativa garanteaza impermeabilizarea suprafetelor si o excelenta rezistenta la pete.

Placile ceramice pot fi folosite pentru amenajarea baii, bucatariei, holurilor sau chiar a livingurilor. Investitia va fi una mult mai mica, pe masura posibilitatilor oricarui tip de utilizator. Vino la Romstal si asigura un aspect elegant, luxos, curat asezarii tale!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *