Lavoarul rotund Jika Cubito Pure schimbă total modul în care arată baia ta

Astăzi îți propunem un lavoar ceramic de mici dimensiuni, cu montaj pe blat, care surprinde prin designul curat și modern. Lavoarul rotund Jika Cubito Pure face parte din noua colectie de obiecte sanitare cu acelasi nume. Jika este un nume renumit in productia de sanitare, mobilier și accesorii de baie. Seria Cubito Pure se bazează pe geometria liniară a tendințelor actuale.

Lavoarul Jika Cubito Pure este o alegere elegantă și atemporală. El se montează facil, direct deasupra blatului și va face pereche cu o baterie înaltă montată la rândul ei pe blat. Baia este un spațiu care îți exprimă personalitatea. Ai nevoie de un design modern dar și de funcționalitate maximă. Sanitarele alese trebuie să îți ofere confort. Lavoarul este întotdeauna un element care iese în evidență în băi. Jika Cubito Pure Round este un produs extrem de versatil, care nu numai că arată bine însă reușește să salveze din spațiu și să se potrivească perfect nevoilor utilizatorilor.

Un lavoar ca acesta, montat pe blat, contribuie la aspectul general al încăperii. Lavoarul Jika Cubito Pure contribuie cu un accent de eleganță și rafinament și împreună cu alte elemente precum un vas wc și un bideu suspendate sau dușuri pe pardoseală transformă o baie banală într-una primitoare care aduce zâmbetul pe buze. Alege și tu un lavoar pentru baie rotund care se va dovedi total potrivit indiferent că dorești un spațiu decorat în stil minimalist sau vintage.

Lavoar Jika_CubitoPure 1Avantajul lavoarului Cubito Pure este că poate fi așezat direct pe suprafața blatului. Placa de lemn are nevoie doar de o gaură pentru scurgere. Lavoarul este vizibil în toată splendoarea fiind în întregime așezat la exterior. Evident, el iese în evidență prin aspectul contemporan.

Te invităm să profiți de un design bine definit care va crea o imagine autentică în orice tip de baie. Simplu și elegant, lavoarul se integrează perfect alături de obiecte sanitare divers dar recomandăm să fie combinat cu elemente din aceeași colecție. În mod firesc, seria de lux Cubito Pure de la Jika oferă un finisaj tehnic perfect, axat pe funcționalitate.

Jika Cubito Pure


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *