Lavoarul Ideal Standard Connect Cube, un plus de eleganță pentru baia ta

Baia este, în aceste timpuri moderne, camera unde vă puteți relaxa și reîncărca bateriile după zilele stresante petrecute la job. Pentru ca această încăpere să vă bucure cu cele mai bune condiții vă recomandăm instalarea unui lavoar Connect Cube de la Ideal Standard. Acesta este un element simplu dar extrem de elegant care este produs de către nume mare in industrie. Ideal Standard garantează calitatea si durabilitatea pentru orice produs al sau. Lavoarul Connect Cube este atractiv, modern, practic și atât de ușor de întreținut încât nu trebuie să îți mai faci griji în privința curățării.

Lavoarul Connect Cube are o formă simplă, pătrățoasă, dar plină de elegantă, care va domina încăperea de baie imediat ce acesta va fi montat. Combinat cu elementele potrivite el va reda o frumusețe clasică și o funcționalitate perfectă. Atunci cand design-ul creativ este imbinat cu solutia practica, reiese un lavoar de dimensiuni potrivite ce poate fi instalat cu succes in orice tip de baie. Connect Cube se incadreaza perfect indiferent că vorbim de un ambient confortabil specific pentru familie, ori de un spatiu elegant dintr-o baie compacta.

Connect CubeConnect Cube se pretează pentru băi luxoase și deosebite impresionând prin originalitatea formei cât și  prin funcționalitatea fără cusur. El este caracterizat de rezistența crescută a ceramicii care dă utilizatorului un plus de siguranță și confort. Alegeți acest lavoar de dimensiuni potrivite care să vă deservească cu succes indiferent de stilul de amenajare al băii. Acesta este disponibil la Romstal la un preț excelent, începând cu 290 de lei.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *