Lavoarul ceramic semiîncastrat Taisa de la Cersanit – Design și tehnologie de ultimă generație

Pentru o amenajare moderna a baii tale alege lavoarul ceramic semiincastrat Taisa cu forma rotunda! Acesta este fabricat de Cersanit, nume cunoscut pe piata de profil care garanteaza cea mai inalta calitate pentru produsele sale. Lavoarul va uimi prin designul plin de eleganta dar si prin functionalitatea simpla data de tehnologia de ultima generatie.

Lavoar Taisa

Lavoarul Taisa va deveni o componenta esentiala a oricarei bai, integrandu-se fara nici un efort in orice mediu, fiind compatibil cu orice stil adoptat, fie cel clasic, fie cel modern.

Lavoarul Taisa se remarcă prin marginile subțiri, o caracteristică nouă dar foarte populară în băile moderne. Chiar dacă este caracterizat de aceste forme delicate, lavoarul este extrem de rezistent. Fabricat cu ajutorul noii tehnologii Rocklite, lavoarul Taisa face parte dintr-o serie de produse Cersanit proiectate modern, mult mai durabile, dar si mult mai ușoare.

Cei care doresc posibiltăți infinite pentru baia lor își pot îndrepta atenția către obiectele sanitare din seria TAISA. Colectia cuprinde o gamă completă  de obiecte sanitare și mobilier de baie cu design modern şi tehnologii de ultima generaţie. Concepută unitar din punct de vedere estetic, colecţia permite multiple posibilităţi de organizare şi personalizare a băii tale.

ROMSTAL TAISA reprezintă noul standard pentru frumuseţe, design şi inovaţie. Colecția este caracterizată de linii fine care denotă eleganță desăvârșită. În această colecție găsim 12 piese ceramice – lavoare pe blat, lavoare semiîncastrate, vase wc și bideuri. Sunt disponibile atât cu forme drepte cât și rotunjite, lucru valabil atât pentru lavoare cât și pentru vasele wc și bideuri.

Cu obiectele sanitare din seria TAISA ai libertatea de a-ți crea baia visurilor! Versatilitatea colecţiei permite nenumarate posibilităţi de amenajare creativă a băii păstrând in acelaşi timp nota personală. Indiferent de scopul funcţional sau atmosfera căutată colectia înseamnă un joc al culorilor, texturilor şi formelor.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *