Lavoar de portelan Genesis – Ceramica Globo

Actualizat la 15 July, 2016 at 06:46 am

lavoar stativUn nou produs de la Ceramica Globo v-a intrat în oferta noastra începând de la sfârțitul acestei luni. Este vorba despre un lavoar care completează seria Genesis care avea până acum doar un lavoar stativ. 

Noul lavoar de baie are 70cm este produs din portelan, cu gaura pentru baterie si preaplin. Poate fi instalat pe perete impreuna cu un sifon ornamental sau cu piciorul dedicat. Include sistemul de fixare.

sanitare genesisFinisajul CERASLIDE® este o formula inovatoare de glazura proiectata si testata pentru a-si mentine caracteristicile in timp. Asigura o protectie uniforma obiectelor ceramice. Controlul precis al temperaturii in timpul diferitelor etape ale procesului de fabricatie asigura omogenitate produsului, reducand porozitatea si conferind produselor o mai mare rezistenta la pete, murdarie si uzura. Reziduurile nu adera de suprafata lavoarului, acesta putand fi usor curatat cu apa, pentru o igiena profunda si de lunga durata. Acest efect de bariera reduce de asemenea dezvoltarea bacteriilor. In acelasi timp, CERASLIDE® creste rezistenta chimica a ceramicii la agentii alcalini si acizii continuti de detergentii utilizati in mod obisnuit pentru curatarea baii. Toate aceste caracteristici prelungesc durata de viata a produsului, asigura suprafete mai netede, o culoare omogena si mai luminoasa. Glazura CERASLIDE® este facuta din cele mai bune materiale care nu dauneaza oamenilor si mediului.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *