Lavoar compozit Quadra – Eleganță surprinzătoare pentru băi luxoase

Deoarece in aceste vremuri moderne lavoarul nu mai reprezinta doar un obiect functional pentru baie, ci si un element de design, el poate iesi din tipare printr-o forma excentrica sau un material de constructie neconventional. Unul dintre lavoarele care uimesc inca de la prima privire este lavoarul din compozit Kroner Quadra. Acesta se monteaza pe pardoseala, lucru care ii confera o stabilitate absoluta. Are forme clare, line care il ajuta sa se integreze facil in orice stil de amenajare a baii.

Lavoar compozit QuadraLavoarul din compozit Quadra doveste ca lavoarul de baie nu trebuie sa aiba neaparat o forma clasica pentru a fi util. El are o forma dreptunghiulara in partea de sus care va permite utilizatorului o experienta placuta si sigura. Quadra va face din baia ta una originala si creativa schimbandu-i aspectul intr-un mod radical. Aceasta va putea fi foarte usor comparata cu o baie a unui hotel cu multe stele sau a unui spatiu comercial select. Acest element ofera un plus de eleganta si rafinament oricarui spatiu.

Pentru a folosi cu usurinta un lavoar, este important ca dimensiunile acestuia sa fie in concordanta cu cele ale baii. Quadra, deși poate părea masiv, are în fapt dimensiuni mai mult decâr potrivite pentru o baie normală, cu o lătime de 60 de cm si o inaltime de 85 de cm. De asemenea, este important sa decorezi baia cu obiecte fabricate din materiale premium, care sa reziste in timp. Lavoarul Quadra este regele baii tale, cel mai important obiect sanitar, deoarece va fi cel mai des folosit.

Lavoarele din compozit sunt caracterizate de o durabilitate extraordinară și o rezistenţă excelentă la deteriorările mecanice. De asemenea, materialul se comportă foarte bine când vine vorba de pete. El le respinge păstrându-si  suprafaţa curată şi strălucitoare. Compozitul este un material plăcut şi cald la atingere. Persoanele care caută un lavoar cu forme moderne, minimaliste bazate pe forme geometrice clare, drepte, luminoase, vor fi foarte multumite de lavoarul din compozit Quadra.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *