La Romstal spunem “NU” virusului Covid-19. Livrăm în siguranță!

Într-o perioadă foarte grea pentru societate încercăm să-i ajutăm pe cei care respectă regulile de izolare făcând livrări în siguranță. Romstal vă asigură că face instructaj separat cu vânzătorii și curierii pentru ca tu, clientul nostru, să eviți contactul cu produse contaminate. Livrăm rapid și sigur!

Cei care vă livrează produsele comandate de la Romstal poartă echipament de protecție – mască, mănuși, ochelari de protecție. Ei au dezinfectant la purtător și îl folosesc de fiecare dată când ating o suprafață pentru cel puțin 20 de secunde. Totodată, se dezinfectează sacoșele și mânerele acestora.

În momentul livrării, reprezentantul Romstal va păstra o distanță de siguranță de 5 metri. El va lăsa coletele la ușă pentru un plus de siguranță.

Și angajații noștri sunt expuși în această perioadă. Ei au fost instruiți să-și anunțe managerul dacă dau semne de febră, durere în gât sau tuse. Astfel ei vor fi scoși din circuit de la primele semne. Ne asigurăm că livrăm sănătatos.

Măsuri de precauție Covid-19Pentru a evita contactul cu eventuale suprafețe contaminate vă îndemnăm și pe dumneavoastră, clienții noștri, să aruncați ambalajele produselor și să vă spălați teminic pe mâini pentru cel puțin 20 de secunde. De asemenea, recomandăm să nu atingeți produsele pentru primele 48 de ore de la livrare.

Rămâneți tot timpul în siguranță! Fiți precauți și respectați regulile!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

3 thoughts on “La Romstal spunem “NU” virusului Covid-19. Livrăm în siguranță!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *