La Romstal primești factura și certificatul de garanție direct pe e-mail

Incepand cu 17 Iunie 2020 certificatele de garantie pentru produsele comercializate in magazinele noastre care se tipareau si se anexau clientilor la factura, se vor genera automat si se vor transmite automat pe email clientilor o data cu factura.

Factura si garantie pe e-mailPentru ca un certificat de garantie sa fie transmis automat pe email-ul clientului, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

  • Clientul sa aiba adresa de email completata si valida. Pentru clientii noi adresa de email va fi completata la crearea in programul de lucru al magazinului respectiv. In schimb, pentru clientii existenti, care nu au adrese de email in sistem sau pentru clientii a caror adresa trebuie modificata, departamentul suport vanzari se va ocupa de actualizari.
  • Materialul pentru care s-a emis factura, trebuie sa aiba completate toate caracteristicile necesare pentru produsele cu garantie.

Astfel, tu, clientul nostru de incredere, vei avea tot timpul la indemana toate facturile si certificatele de garantie fara a mai risca in a le pierde. De exemplu, in cazul in care pe factura sunt mai multe produse cu certificate de garantie se va transmite un singur mail cu toate certificatele anexate.

Pentru situatiile in care clientul refuza sa dea adresa de e-mail sau nu are adresa de email ori solicita certificatul de garantie in format fizic, personalul de vanzare va tipari certificatul de garantie in format fizic ca si pana acum.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *