La Romstal ai Alexa Amazon Echo Dot 3rd gratuit la orice pachet iT600 Smart Home

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:32 pm

Incepand cu  09 Martie primii 100 clienti finali, parteneri (posesori de card Romstal partener), Reprezentante sau Francizele Romstal care achizitioneaza un pachet IT600 vor primi gratuit  un  dispozitiv ALEXA AMAZON ECHO DOT 3RD. Campania este valabila in limita a 100 de pachete iT600.

Alexa IT600Amazon Echo Dot este un dispozitiv hands-free, controlat vocal, cu un mic difuzor incorporat – se poate conecta si la difuzoare sau casti prin Bluetooth sau printr-un cablu audio de 3,5 mm pentru a oferi sunet stereo difuzoarelor pe care le alegeti. Echo Dot se conecteaza la serviciul de voce Alexa pentru a reda muzica, a efectua apeluri, a trimite si a primi mesaje, a furniza informatii, stiri, scoruri sportive, vreme si multe altele.

iT600 Smart Home este un nou sistem de dispozitive inteligente care îţi permit sa ai grijă de casa ta, chiar și atunci când ești plecat. Sistemul iT600 Smart Home  este ușor de instalat și utilizat datorită aplicaţiei user friendly și intuitivă, Salus Smart Home App, ce poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store. Poate fi utilizat în sisteme cu radiatoare, încălzire prin pardoseală și în curând în sistemele cu ventiloconvectoare. Folosește regulile OneTouch™ pentru a face experienţa ta cât mai plăcută și facilă.

 

Folosind tehnologia OneTouch™, aveţi posibilitatea să stabiliţi reguli de funcţionare pentru oriecare dispozitiv în parte. Spre exemplu, puteţi seta termostatul să activeze o priză inteligentă în funcţie de temperatura detectată (încălzire electrică) sau un senzor de fereastră să determine oprirea încălzirii când fereastra este deschisă. Funcţia OneTouch™ se va activa direct din aplicaţia Smart Home, descărcată gratuit din App Store sau Google Play.

Profitati de oferta Romstal si transformati-va casa intr-una inteligenta!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *