KUMA – De la vis la realitate

mobilier baie

Cu o colaborare de traditie in domeniul amenajarii baii, Kuma Romania aduce in gama Romstal designul nordic minimalist, tehnologia moderna si standardele inalte de calitate.

Folosind materiale moderne, rezistente, cu durata mare de viata si posibilitati  multiple de prelucrare, un design exclusivist si orientat catre nevoile clientului, KUMA ofera solutii noi si elegante de amenajare a baii. Insa KUMA inseamna mai mult decat solutii adecvate si durabile pentru baia ta.

Baia moderna a devenit un spatiu care reflecta personalitatea si stilul fiecaruia. Este locul unde ne putem relaxa si de aceea trebuie amenajat astfel incat sa ne defineasca. Stilul, materialele noi si designul produselor KUMA devin elementele cheie ale unei bai moderne si personalizate, definita in primul rand prin comoditate si confort.

mobilier kuma birdMobilierele KUMA BIRD si respectiv FREJA imbina spiritul nordic al liniilor minimaliste cu designul fluid al lavoarelor din compozit, oferind o perspectiva moderna de amenajare a baii. Gratie stilului minimalist si designului modern, aceste mobiliere se integreaza cu usurinta in orice stil de amenajare.

Masca din MDF vopsita alb lucios este tratata special pentru mediul umed din baie, ceea ce face mobilierul rezistent si usor de intretinut. In plus asigura eleganta si luminozitate baii.

Lavoarul din compozit de forma dreptunghiulara este in acelasi timp elegant si practic gratie marginilor suficient de ample, care ofera un plus de spatiu pentru depozitarea obiectelor uzuale de toaleta.

mobilier de baie kumaIar compozitul ofera lavoarului un aspect stralucitor, fiind un material cald si placut la atingere. Este rezistent la lovire, zgariere si se intretine relativ usor.

Sertarele sunt prevazute cu sistem de inchidere soft-close, silentios si ergonomic. Mobilierul Bird in variantele de 60 sau 80cm, este un model compact si ergonomic, perfect integrat in baile de dimensiuni foarte mici. Facilitati precum dispunerea bateriei pe coltul lavoarului, sertarele incastrate fara manere expuse in afara sunt elemente care il recomanda pentru baile de mici dimensiuni.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *