Kludi Ocean nu e doar o simpla baterie. Vino in magazinele Romstal si afla de ce!

Actualizat la 3 May, 2016 at 09:28 am

Kludi O-cean – index de confort maxim, perlator Eco, stilul soft -purism

KLUDI O-CEAN urmează exemplul naturii atât în formă, cât şi în funcţionalitate. Această serie modernă prezintă două baterii monocomandă de lavoar cu avantaje diferite:

 • la modelul cu perlator tip cascadă apa curge ca de la un izvor natural.
 • bateriile de lavoar şi de bideu cu perlator s-pointer Eco asigură o reglare individuală a jetului de apă şi o limitare optimă a debitului. În plus, cu noul perlator Eco veţi economisi până la 50% apă.

Pe scurt: KLUDI O-CEAN străluceşte prin durabilitate – şi protejează astfel resursele preţioase ale mediului înconjurător. Această serie modernă de baterii sanitare convinge printr-un look clar, proaspăt – made in Kludi.

Iata ce scrie intr-un articol doamna architect doctorand Cristina Serban: “Gama KLUDI O-CEAN este consistenta, conform ultimelor trenduri. Formele robuste si clare evidentiaza prin contrast fluiditatea jetului de apa ce capata, cu ajutorul perlatoarelor, o forma similara curgerii apei din natura. Produsele sunt mai bune si mai inteligente pentru uzul apei, atât din punct de vedere functional cât si emotional. Mixajul apei cu aerul prin intermediul perlatoarelor nu confera doar un aspect natural curgerii apei, dar reduce consumul acesteia, încadrând produsul în seria celor ecologice, din ce în ce mai folosite în noile proiecte arhitecturale. Tehnologia revolutionara a utilizarii unui joystick implementat la bateriile gamei O-CEAN confera un atú în plus din punct de vedere ergonomic si economic: acesta poate fi manevrat mai usor, ajustând foarte fin temperatura si volumul jetului de apa în timpul utilizarii. Un alt avantaj al produselor din gama O-CEAN este însasi forma lor ce poate fi perfect conectata pe perete, dar care poate sa foloseasca si pentru depozitarea produselor de îngrijire corporala, fara ca substantele acestora sa poata sa se sedimenteze pe suprafetele tratate special ale bateriilor”.

Colectia este realizata de reputatul designer de produs Michael Stein, cel care de-a lungul ultimilor 12 ani a adus nenumarate premii pentru producatorii de top din bransa sanitarelor : KLUDI, Toto, Hansgrohe, Grohe

La Romstal poti gasi acum colectia de lux KLUDI O-CEAN:

 1. “Made in Germany”
 2. cu design modern, stilul soft purism,
 3. garantie 5 ani si post-garantie 10 ani!
 4. cu o gama larga de functionalitati :
 5. perlator S-pointer ECO: jet directionabil si economie de apa 40%
 6. cartus ceramic ce permite un reglaj fin al temperaturii si debitului apei, 
 7. clasa de zgomot 1 – silentiozitate < 20db,
 8. tratament special de acoperire cu crom ce confera o stralucire intense si de lunga durata)
 9. index de confort 9.545 mmp (suprafata obtinuta prin inmultirea intre lungimea pipei si inaltimea bateriei), mai mare cu 40-50% fata de orice baterie concurenta! Acest index permite utilizatorului bateriei sa se spele confortabil, pe de o parte fara sa se aplece si fara sa atinga lavoarul ceramic iar pe de alta parte fara sa se stropeasca.


  Ti-a placut acest articol?
  Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.