Keramag myDay – Inspiră starea de bine

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:59 pm

Filosofia corporate Keramag are în centru valori precum durabilitatea produselor destinate băilor, interacțiunea apropiată şi responsabilă cu oamenii, dar și cu mediul înconjurător, pentru a crea o calitate mai bună a vieții pe termen lung.

Gamele Keramag sunt împărțite pe trei segmente de design, care corespund unui anumit nivel de preț: gama premium (Citterio, Xeno2, My Day, Silk), gama de mijloc (Preciosa II, ICon, 4U) și gama de bază (Renova nr. 1).

Keramag My Day este o gamă de produse ceramice premium a Grupului Geberit și este inspirată de designerul Cornelia Thies.

Obiecte sanitare Keramag myDayAceastă colecție exprimă esenţa dorinţei pentru o estetică naturală, delicată, care inspiră starea de bine, oferindu-vă mediul ideal pentru a vă reechilibra după o zi agitată şi sintetizează o abordare profundă a vieţii: calm şi simplitate. Cu un design care încorporează forme organice, curgătoare, colecţia My Day oferă băii dvs o lumină naturală şi elegantă, având în acelaşi timp un grad înalt de flexibilitate pentru a răspunde preferinţelor dvs estetice.

Colectia de obiecte sanitare Keramag myDayÎn colecția myDay vom gasi obiecte sanitare cu forme arcuite netede si mari ce vin în prim-plan și oferă baii o delicatete naturală încadrată în eleganță. În același timp, datorită flexibilității compoziției, este posibil să se selecteze în mod individual echipamentul interior.

Lavoar Keramag myDayLavoarele au un design caracteristic în care dpmină rotunjimi usoare și forme cu raze mari. Coleția cuprinde o varietate de chiuvete single, duble și built-in. De asemenea gasim si lavoare care pot avea două cuve. Lavoarele pot fi completate cu oglinzi din aceași gamă, obiecte care dețin un sistem anti aburire și sunt iluminate pe circumferință.

Lavoar cu doua cuveLavoar si oglinda Keramag myDayTot la capitolul ceramică avem incredible vase de toaletă care beneficiază de tehnologiile Rimfree: (vase WC fără ramă de spălare astfel încât murdăria nu are unde să se acumuleze), Keratect (glazura specială a ceramicii care se curăță foarte ușor) și Kerafix (sisteme de prindere care nu sunt vizibile, pentru o eleganță deosebită).

Vas Wc KeramagMyDay reușește să uimească și prin intermediul căzilor de baie. Acestea sunt incredbil de confortabile și au un capac cromat de foarte bună calitate. Nu în ultimul rând, baia completă MyDay trebuie să aibă seturi e mobilier care este rezistent la umezeală, indiferent dacă suprafața lui este mată sau lucioasă.

Cada Keramag myDay

Mobilier de baie Keramag myDayVă așteptăm să vă convingeți de calitatea produselor Keramag în showroom-urile Romstal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *