Junioarele scriu istorie la tenis de masă! România este campioană mondială la dublu feminin

După cum bine știți, echipa României de tenis de masă formată din Adina Diaconu și Andreea Dragoman a cucerit, miercuri, titlul de campioană mondială pentru juniori. Aurul a venit în proba dublu, la competiția organizată la Cape Town, Africa de Sud. Sportivele noastre au câştigat finala cu scorul de 4-2 la seturi (11-7, 11-8, 11-6, 5-11, 9-11, 11-9), împotriva japonezelor Miyu Kato şi Hina Hayata.

echipa-campioana

Pe lângă excelentul rezultat obținut la dublu, Adina Diaconu a mai reușit să câștige încă o medalie de bronz, de data aceasta în proba de simplu.

Întreg lotul reprezentativ a revenit azi în ţară de la Campionatul Mondial de tenis de masă de juniori și a fost întâmpinat de oficiali ai Federației Române de Tenis de Masă (FRTM) dar și de membrii echipei Romstal.

campioane

Romstal susține performanța identificându-se drept principalul partener al FRTM. Pe această cale dorim să felicităm noile campioane ale sportului românesc și sperăm ca acesta să fie primul succes dintr-un lung șir de victorii sub tricolor.

Mai multe imagini de la sosirea delegației conduse de antrenorul Petre Arnăutu găsiți pe pagina de facebook a grupului Romstal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *