Izolare pentru incalzire in pardoseala prin placi Tacker

Hirsch Porozell este producator de polistiren expandat pentru termoizolatii si ambalaje din anul 1973, cu sediul central in Austria si cu subsidiare in Ungaria (3 fabrici), Slovacia (2 fabrici), Polonia (2 fabrici) si Romania (2 fabrici). HIRSCH Servo AG s-a consacrat, de asemenea, si ca producator de tehnologie pentru procesarea polistirenului expandat (EPS),  avand in acest moment utilaje produse si vandute in patru fabrici din Romania.

Hirsch Servo Group, cu sediul central in Austria si alte noua fabrici din Europa Centrala, de Est si de Vest, este o corporatie internationala avand cunostinte de specialitate despre polistiren expandat, material ce poate fi folosit intr-o larga varietate de utilizari. Fideli sloganului ‘Expanding with ideas’, au dezvoltat si au creat produse in segmentul polistirenului expandat atat pentru corporatii globale, cat si in pietele regionale. Aceste produse nu sunt create numai din polistiren, ci si din arcel, polietilena expandata si polipropilena expandata, in unele fabrici. Larga varietate a utilizarilor pentru produse include ambalaje, izolatii, matrite pentru uz industrial si pentru solutii personalizate. 

Solutiile personalizate pentru protectii si ambalaje nu garanteaza doar un transport sigur pentru produsele sensibile, ci ofera si o siguranta in viata oamenilor. Ambalate in EPS, EPP, EPE sau Arcel, diferitele articole sunt amortizate si protejate impotriva impactului, a vibratiilor si a fluctuatiilor de temperatura din timpul transportului.

rola izolatie

      Placa Tacker, ambalata sub forma de rola de termoizolare, folosita la incalzirea prin pardoseala, precum si la izolarea la zgomotul de impact, este fabricata din EPS monitorizat din punct de vedere al calitatii, in conformitate cu SR EN 13163, si o folie din tesatura rezistenta la rupere, impletita, caserata pe partea superioara, ca bariera de umiditate impotriva apei de preparare a sapei.

Datorita materialului armat, ruperea clemelor nu este posibila. Folia are tiparit un caroiaj cu pas de 5cm, care face posibila taierea usoara a rolei precum si un montaj simplu si rapid al tevilor de incalzire. Rola are pe latura o suprapunere autoadeziva de circa 3cm.

   Rola Tacker de termoizolare este utilizata in cadrul sistemelor de incalzire in pardoseala cu scopul izolarii termice si fonice, caldura fiind directionata inspre interiorul incaperii.  Rola Tacker de termoizolare reprezinta un suport eficient pentru tevile utilizate in cadrul sistemului de incalzire in pardoseala , acestea fiind fixate cu ajutorul unor cleme de tip „pin up”.

Rola in varianta ambalata are dimensiuni de aproximativ 1x1x0.35 metri.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *