Inspirație pentru baia ta – Alege cabinele de duș Kroner Round 2 și Square 2 pentru eleganță și funcționalitate la cel mai bun preț

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:54 pm

Astăzi va prezentam doua cabine de dus de la Kroner, excelente pentru bai de mici dimensiuni dar nu numai. Cele doua modele de cabina de dus, ROUND 2 si SQUARE 2 au un profil alb din aluminiu, doi pereti ficsi si doua usi culisante care faciliteaza accesul in cabina. Geamul transparent este unul rezistent avand o grosime de 6 mm.

Cabinele de duş Kroner prezintă numeroase avantaje pe care nu le putem trece cu vederea. Sunt dipsonibile la un pret excelent, ocupă o suprafaţă mai mică decât cada in orice baie si se instalează extrem de uşor.

Cabina de dus KronerAlegand una dintre cele doua modele de cabina va veti asigura un consum de apa redus, cabina fiind mai ecologică decat o cada. Va veti bucura nespus cand veti vedea facturile mai mici la utilităţi.

Cabinele de duş ROUND 2 si SQUARE 2 se întreţin uşor pereţii spălându-se rapid cu detergent pentru geamuri şi sticlă. Pe langa momentele de relaxare de la dus va veti bucura de spatiul castigat pentru alte activitati in baie.

Cabina de dus Kroner Square 2Aceste cabine vin fara cadite, baterie sau setul de dus. Ele sunt foarte practice si elegante. Cabinele de dus fara cadita pot fi instalate direct pe pardoseala in care se va monta un sifon pentru scurgerea apei sau se va cumpara cadita de 80×80 cm separat, rotunda sau patrata, in functie de modelul de cabina ales.Cabina de dus Kroner Round 2

Dimensiunile cabinei de dus iti permit sa o utilizezi facil si confortabil, fara sa te inghesui atunci cand faci dus. Ea permite amplasarea altor obiecte sanitare, fara sa nea dea senzatia de baie aglomerata. Schimbati total modul in care arata baia cu cabinele de dus ROUND 2 si SQUARE 2 de la Kroner.

 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *