Înnobilează-ți baia cu minunata cadă stil vintage Regina New de la Kroner

După ce ați construit baia visurilor, și ați placat-o cu gresia și faianța potrivite, este momentul să o mobilați cu cele mai performante obiecte sanitare. Iar cel mai bun start îl puteți face alegând cada Regina New de la Kroner. Aceasta este construită din acril de cea mai bună calitate. Designul deosebit este completat de picioarele din crom care îi permit să fie așezată în orice loc din baie. Cada are inclusă coloana de scurgere.

Filmele reprezinta o pasiune mai mare sau mai mica pentru noi toti, dar o scena se intalneste in mai toate filmele pe care le-am vazut cel putin odata in viata – scena in care ea, vedeta feminina, face baie intr-o cada care arata exact ca aceasta cada acril Regina New cu picioare crom. Foarte eleganta, cu o forma retro, dar totusi atat de moderna, cada aceasta va face din baie o scena dintr-un film de dragoste, de aventura, un film nou, sau un film vechi clasic.

Cada cu picior a fost dintotdeauna, iar acum este cu atat mai mult, semnul unui rafinament intalnit la oameni nobili, care stiu sa traiasca frumos si decent. O astfel de cada poate sa aduca acest rafinament acasa, iar oaspetii vor fi impresionati de faptul ca aveti gust in alegerea obiectelor de mobilier.

Cada se dovedeste extrem de confortabila pentru spate, puteti sa va relaxati inauntru citind, sorbind un pahar de vin sau pur si simplu tragandu-va sufletul dupa o zi obositoare, friguroasa sau, dimpotriva, extrem de calduroasa. E frumoasa si confortabila, cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un astfel de obiect care reprezinta centrul baii, locul in jurul caruia se invart  celelalte obiecte si in functie de care se aleg celelalte obiecte de mobilier dintr-o baie.

E usor sa asortezi aceasta cada la venitul dumneavoastra, pentru ca trebuie sa va ganditi ca nu se va demoda niciodata si se va strica foarte greu. De asemenea, ea se asorteaza la restul casei, pentru ca aduce un aer nou, rafinat. Cada Regina New poate fi locul in care va recuperati puterile si va relaxati pentru o noua zi de lupta cu viata.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *