Incepe scoala cu caravana Alpha Plam

Astazi 11 septembrie, carava Alfa Plam poposeste la sediul central Romstal din Vitan Barzesti nr. 11 A. Compania din Serbia cu o istorie care incepe in 1948 produce sobe si instalatii de gatit ce folosesc lemnul sau peletii ca si combustibil. Sobele au reprezentat o variantă foarte populară la noi în țară dintotdeauna. Asociem copilăria și viața la țară de prezența sobei lângă dogoarea căreia am trăit clipele magice alături de bunici. Sobele Alfa Plam reprezintă o opțiune viabila pentru asigurarea confortului termic de care este nevoie pentru o viață activă și modernă.

Maine caravana Alfa Plam va poposi la Craiova unde cei interesati vor putea vedea cele mai noi sobe si instalatii ce au atat rol de incalzire cat si de gatit.

Alfa Plam, unul din principalii producatori de dispozitive pentru încălzire din Serbia, vă va prezenta în mod direct modul de producție și materialele de calitate pe care le investește în produsele sale. Veți afla care sunt cele mai bune dispozitive pentru încălzire ce folosesc combustibili solizi, lichizi si gazoși, dar și ce mașini de gătit electrice, sobe sau cazane vi se potrivesc în fucție de spațiul dumneavoastră de locuit.

Romstal vă recomandă gama de produse Alfa Plam datorită faptului că producătorul sârb ține cont de nevoile pieței având ca principal scop îmbunătățirea calității și eficientizarea produselor sale.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *