Încearcă noile obiecte sanitare supendate, vas wc și bideu, din colecția Paestum de la Ceramica Globo

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:31 pm

Romstal vă prezintă astăzi piesele suspendate din colecția Paestum de la Ceramica Globo, un vas wc si un bideu de-a dreptul minunate, care uimesc de la prima vedere printr-o eleganță desăvârșită. Aceste două piese aboslut chic se încadrează în orice stil de design reușind să se întrepătrundă cu celelalte piese din baie fără nici cel mai mic efort.

Vas WC si Bideu Paestum Ceramica GloboEle sunt caracterizate de continuitate și sensibilitate, fiind rezultatul final al unui echilibru meticulos între trecut, recuperarea motivelor clasice și viitorul foarte apropiat.

Vas WC si Bideu seria Paestum Ceramica GloboProgramul Paestum transformă vechi modele de obiecte sanitare pentru a defini o baie de stil plină de farmec și prospețime reînnoită. Alegând să montați un vas wc suspendat însoțit de un bideu Pasteum, veți reuși să mențineți o coerență perfectă a stilului de-a lungul anilor.

Vas WC si Bideu PaestumBogăția materialelor, liniile sofisticate și finisajele perfecte, permit crearea unei varietăți de soluții, amenajarea băii cu o atmosferă rară și exclusivă, în care materialele ceramice prețioase sunt personajele principale. Nicicând baia nu a arătat mai elegant!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *