Încălzirea în pardoseală, o soluție la picioarele tale. La Romstal ai preturi excelente începând de la doar 15 euro/mp

Actualizat la 22 July, 2020 at 08:17 am

Va recomandam sa va indreptati atentia cate produsele pentru incalzire in pardoseala disponibile la Romstal, acum disponibile la prețuri extrem de competitive! Avem tot ceea ce  aveti nevoie de la branduri precum Kermi, Uponor, Vision sau Caleffi. Achizitionati una dintre solutiile moderne, foarte eficiente pentru a obtine confortul termic in casa dumneavoastra, la preturi reduse.

Incalzire in pardosealaOfertele la sistemul radiant de incalzire pe baza de agent termic prin pardoseala, cel mai eficient din punct de vedere energetic in a distribui caldura in interiorul cladirilor va vor aduce o serie de avantaje financiare imediate care nu trebuie trecute cu vederea. Trebuie sa stiti ca sistemul de incalzire prin pardoseala functioneaza la temperaturi scazute ale agentului termic ceea ce permite obtinerea unei eficiente crescute ale surselor de caldura. In cazul incalzirii in pardoseala agentul termic va fi incalzit la o temperatura mai scazuta, undeva spre 50°C. In schimb, pentru sistemele clasice de incalzire apa se incalzeste pana la 60°C sau chiar mai mult. De asemenea, veti fi mai mult decat incantati de extra spatiul pe care il veti avea in locuinta. Vor disparea caloriferele si tevile inestetice ceea ce va va conferi mai multa libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.

Cu noul dumneavoastra sistem de incalzire in pardoseala caldura se va distribui uniform in toata locuinta obtinandu-se astfel eficienta maxima. Are avantajul ca se poate instala atat la parter, cat si la demisol sau etaj, in constructii noi sau in cadrul unor procese de renovare a locuintelor mai vechi. Odata montat pachetul te vei bucura de caldura mult visata cu economie substantiala de combustibil. Optand pentru sistemul de incalzire in pardoseala vei beneficia si de protectie crescuta contra alergenilor si acarienilor deoarece se  reduce riscul de aparitie a mucegaiului.

Incalzirea poate fi montata sub diferite tipuri de materiale precum gresia, parchetul, piatra, marmura sau betonul, fara sa le altereze in timp. Pardoseala devine element radiant si astfel caldura se propaga de jos in sus pe o suprafata mai mare spre deosebire de radiatoarele unui sistem clasic de incalzire.

Acest sistem de incalzire are o durata de viata mare. Acest lucru se traduce prin investitii mai mici fata de un sistem de incalzire clasic. Asadar investitia majora de la inceput va fi recuperata in timp gratie functionarii mult mai economice.

Ai nevoie de ajutor? Specialistii Romstal sunt doar la un click distanta. Iti oferim consultanta pentru proiectul tau!

Profita si tu de preturile reduse din aceasta perioada si doteaza-ti casa cu produse de incredere de la Kermi, Uponor, Vision sau Caleffi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *