În curând la Romstal – Instanturi Kospel pentru cei care doresc să facă economie de apă și energie

Actualizat la 20 November, 2018 at 10:01 am

Vă propunem o serie de instanturi, de diferite puteri, care vă vor ajuta să preparați instantaneu apă caldă menajeră pentru lavoar sau duș. Acestea au dimensiuni reduse, au un preț excelent si sunt foarte usor de instalat. Instanturile Kospel sunt ideale pentru bucatarii, case de vara, birouri sau baruri.Kospel instanturi

Se pot monta in orice pozitie, cu racorduri din partea superioara sau inferioara, in functie de tipul ales. Instanturile dispun de aerator cu flux rapid care garanteaza o utilizare confortabila precum si economii de apa si energie de pana la 50%. Beneficiază de supapa de reglare care permite setarea temperaturii de confort la debitul maxim posibil de apa.

INSTANTUL ELECTRIC PRESURIZAT EPMH 8.5 KW/ 230V (PT LAVOAR/DUS) de mare putere beneficiaza de noi tehnologii a elementilor de incalzire ce sunt realizati din cupru ecranat care asigura o viata indelungata, rezistenta la degradare provocata de apa, si de bule de aer doi consumatori pot utiliza in acelasi timp un singur instant. Are inclus un întrerupatorul automat in doua trepte de incalzire ce permite pornirea automata si selectarea puterii in functie de debitul vehiculat.

De asemenea, INSTANTUL ELECTRIC PRESURIZAT PPE2 15 KW/ 400 V (PT LAVOAR/DUS) este un preparator instantaneu de apa calda menajera cu dimensiuni reduse, ieftin si usor de instalat, ideal pentru case de vara cu control electronic si afisaj LCD. Sistemul electronic de control asigura stabilitate si reglare fina a temperaturii. Poate functiona cu apa preincalzita la temperaturi de pana la 70ºC.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *