În curând la Romstal – CERAMICELE GROHE, colecțiile de obiecte sanitare EURO, CUBE și BAU

Actualizat la 20 November, 2018 at 11:11 am

Romstal vă propune în fiecare noi și surprize! Urmăriți-ne îndeaproape și profitați de ofertele noastre și de noile apariții! În curând veți putea achiziționa obiecte sanitare din ceramică de ultima generatie de la recunoscutul producător Grohe. Este vorba de sanitare din colectiile EURO, BAU si CUBE, fiecare concepute pentru a satisface nevoile clienților în materie de design și funcționalitate.

CONCEPUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ DUPĂ FORMĂ ȘI FUNCȚIONALITATE

Nu este ușor să găsești elementul care să se potrivească perfect. Lucrul acesta este valabil și pentru baie. Deoarece produsele Grohe ceramice vin cu o selecție de combinații recomandate, care se potrivesc pentru bateriile, dușurile și sistemele noastre sanitare, acestea se completează reciproc ca design și tehnologie: diversitatea mare de opțiuni este filtrată într-o singură alegere ușoară. Scapă de stresul efortului metodei de învăţare din testări și greşeli și fă o singură alegere ușoară: potrivirea perfectă.

COLECȚIILE GROHE

Oricare ar fi stilul tău de viață, oricare ar fi gusturile tale, vei găsi combinația perfectă de produse în cele trei game noi de obiecte sanitare de la GROHE. Fiecare dintre ele are propriile sale calități distincte și creează o unitate vizuală a băii într-un mod simplu și distractiv.

CERAMICA CUBE

O declarație clară de stil

Pășește pentru o clipă în afara vieții aglomerate, contemporane și bucură-te de lucrurile esențiale. Cu liniile sale puternice, minimaliste, uimitoarea colecție Ceramică Cube este rezultatul luxului frumos și contemporan pentru băi. Fiecare produs din colecție are o alură sofisticată, modelată pe liniile clare, curate, ale cubului. Formele dinamice și suprafețele netede sunt proiectate pentru a nu da bătăi de cap, ideale pentru crearea unei scheme de amenajare moderne, care va aduce o senzație de claritate și calm.

Fii inspirat de calitatea atemporală a designului arhitectural. Gama Ceramică Cube de modele de lavoare a fost creată pentru a se potrivi stilului și rutinei tale personale. Toate modelele sunt reunite prin profilurile precise și colțurile curate, pentru un aspect contemporan fără efort.

Cu produsele din gama Ceramică Cube creezi o schemă de amenajare care profită la maxim de designul facil, șic și contemporan. Cu proporții generoase, lavoarele sale distincte îți transformă baia într-o oază urbană primitoare. Deconectează-te de la lumea agitată din exterior și lasă formele orașului să te inspire.

CERAMICA EURO

În armonie cu stilul tău de viață

Imaginează-ți o baie aspectuoasă, adaptată fără efort la stilul tău de viață, în care îți începi și îți închei ziua într-un spațiu personal. O baie care este extrem de practică, dar și distractivă și distinctă vizual.

Gama ceramică Euro a fost special concepută pentru a combina o performanță excelentă cu un preț atractiv. Te poți bucura de o baie flexibilă și stilată zi de zi, pentru mulți ani.

Amenajează-ți baia pentru a crea un refugiu liniștitor, care facilitează confortul, relaxarea și starea de bine: cu gama Ceramică Euro. Această colecție îți oferă tot ce ai nevoie pentru soluțiile de baie, în special pentru băile mici. Toate lavoarele și vasele de toaletă din această colecție au o dimensiune și un design compact pentru utilizarea cea mai eficientă a spațiului. Tehnologia inovatoare pentru suprafețe PureGuard este disponibilă opțional.

CERAMICA BAU

Versatilitate pentru o viață modernă

Fiecare proiect are nevoie de o gamă cu design versatil care să se potrivească armonios în fiecare interior de baie. Cu formele sale blânde și rotunjite, Ceramica Bau este alegerea perfectă pentru interioarele de băi din hoteluri, birouri și locuințe. Stilul său contemporan face ca aceasta să fie soluția perfectă pentru proiectul tău, potrivit pentru fiecare gust.

Ceramica Bau este un sistem versatil complet, care oferă tehnologie de ultimă oră. Prin realizarea tuturor vaselor de toaletă rimless, ne-am asigurat că utilizatorii vor beneficia de cele mai ridicate standarde de igienă. Această gamă va face cu siguranță ca proiectul tău să fie un succes.

Un design curat și modern poate fi cu adevărat atractiv – de aceea am dat Ceramicii Bau un aspect discret. Această colecție oferă o soluție completă pentru baie, inclusiv o gamă largă de lavoare de diverse mărimi și cu opțiuni variate de instalare.

Fiecare toaletă Ceramică Bau este echipată cu un colac cu închidere lentă și eliberare rapidă.

Grație tehnologiei rimless GROHE, toate vasele de toaletă din această gamă se curăță fără efort. Atunci când alegi această colecție, poți fi sigur că vei acoperi totul pentru afacerea proiectelor tale – la un preț atractiv.

O baie pe placul tuturor: formele sale elegante fac din Ceramica Bau colecția ideală pentru clădiri rezidențiale și publice.

DESCOPERĂ TEHNOLOGIILE INOVATOARE GROHE

Se poate să nu observi la prima vedere – dar produsele noastre ceramice sunt echipate cu cele mai avansate tehnologii. La GROHE, dorința noastră este aceea de a-ți face timpul petrecut în baie cât mai confortabil cu putință, fără nicio restricție.

TRIPLE VORTEX

PUTEREA CELOR TREI: CURAT ȘI SILENȚIOS

Spre deosebire de alte toalete, sistemul inovator de jet puternic cu triplu vortex al GROHE creează un vârtej puternic de apă, însă silențios, pentru a acoperi și curăța întregul vas. În ciuda puterii sale, acest sistem eficient nu va stropi în jur și are un consum redus de apă, cu o opțiune de clătire dublă, ce folosește doar 5 l de apă și numai 3 l pentru o clătire scurtă. În loc de unul sau două duze de ieșire a apei, sistemul cu triplu vortex eliberează jetul de apă din trei duze, pentru a crea un efect de aspirație puternic, care nu lasă nimic în urmă.

PUREGUARD

Mulțumită GROHE PureGuard, produsele ceramice Euro și Cube vin cu un finisaj rezistent și strălucitor. Ionii de mare durată cu efect antibacterian previn dezvoltarea bacteriilor și îți păstrează produsele ceramice curate și lipsite de germeni. Suprafața netedă ține departe și murdăria rezultată din depunerile de calcar si mizerie, putând să fie curățată fără efort.

TEHNOLOGIA RIMLESS

Cu tehnologia fără ramă de la GROHE, fiecare suprafață a vasului tău de toaletă este ușor accesibilă și păstrată curată fără efort, chiar și în locurile pe care nu le poți vedea. Bacteriile ascunse în colțuri și crăpături sub bordura vasului devin de domeniul trecutului. Tehnologia rimless GROHE nu mai lasă bacteriilor spații unde să se ascundă.

ELIBERARE RAPIDĂ ȘI ÎNCHIDERE LENTĂ

Toate modelele de colac și capac de toaletă sunt echipate cu funcția de eliberare rapidă. Această balama specială permite îndepărtarea ușoară a acestora pentru curățenie.

Funcția de închidere lentă este o opțiune în care atât colacul, cât și capacul au un mecanism discret și silențios de închidere. Aceasta garantează că nu vor exista zgomote din trântit, iar copii nu-și vor prinde degetele din greșeală.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *