Important! Noi măsuri pentru clienții magazinelor fizice Romstal pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19

In continuarea masurilor de preventie adoptate in magazinele Romstal si pentru mentinerea sanatatii angajatilor si a celor din jur, incepand cu data de 06 Aprilie 2020 toti clientii finali, partenerii, sau terte parti care intra in magazinele Romstal, se vor dezinfecta cu solutie dezinfectanta aflata la intrarea in magazine, si vor purta obligatoriu masca de protectie.

 MASURI PROTECTIEVa informam ca Romstal NU pune la dispozitie echipament de protectie pentru clientii finali, partenerii, sau terte parti. Acestia vor fi obligatoriu echipati corespunzator pentru accesul in incinta magazinului.

Totodata, reamintim ca TOTI ANGAJATII PREZENTI LA SEDIILE ROMSTAL (nu cei ce isi desfasoara activitatea la domiciliu) au obligatia sa poarte mască de protectie.

Purtarea măștii este una dintre măsurile de prevenire și limitare a răspândirii anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus. Cu toate acestea, doar utilizarea unei măști nu este suficientă pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și ar trebui adoptate și alte măsuri la fel de relevante. Folosirea măștii trebuie combinată cu igiena adecvată a mâinilor și cu alte măsuri de prevenire și control a transmiterii noului coronavirus de la om la om.

REAMINTIM si SUSTINEM !!!

Sanatatea proprie, a familiei si a celor din jur este cea mai importanta. Astfel este necesar sa actionati in sensul protejarii si preventiei, atat la locul de munca unde in fiecare zi venim cu masuri preventive, dar si in afara locului de munca.

Nu uitam sa respectam regulile minime de protectie:

  1. SPALAREA si DEZINFECTAREA mainilor este necesara si OBLIGATORIE
  2. PASTRAREA UNEI DISTANTE DE 2 METRI IN INTERACTIUNI atat de la serviciu cat si in societate
  3. EVITAREA STRANGERILOR DE MAINI si a MANIFESTARILOR AFECTIVE: imbratisari, pupat, sarut etc.

Masca protectie

DE CE E NECESAR SĂ PURTĂM TOȚI MĂȘTI

Deoarece tractul respirator superior este principala poartă de intrare pentru SARS-Cov2 în țesutul uman, utilizarea măștilor simple (care ridică o barieră funcțională și blochează particulele mari care aterizează pe nas, gât sau față) ar putea reduce semnificativ rata de producție, într-o măsură comparabilă cu distanțarea socială și spălatul mâinilor. Împreună ar fi un efort de două ori mai mare pentru „aplatizarea curbei”!

Privind înainte: dacă vom vedea o deschidere a societății venită din presiunea politică de a susține economia, atunci poate încurajarea purtării măștilor în public ar fi un compromis bun între închidere totală și libertate totală care vine cu riscul resurgenței inamicului invizibil. Acum există o motivație științifică robustă pentru a opri isteria anti-măști a autorităților și poate chiar pentru a impune la scară largă utilizarea lor precum în țările asiatice care au reușit aplatizarea curbei.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *