Ia-ți un aparat de aer condiționat NOU, la preț redus, prin programul RABLA

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:33 pm

Ai un aparat de aer conditionat de care nu mai esti multumit? Profita acum de programul RABLA pentru electrocasnice, program national organizat de Ministerul Mediului si finantat prin Fondul pentru mediu care permite inlocuirea echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, si ia-ti un aparat nou cu un pret redus cu 400 de lei.

VIZUAL PROGRAMUL RABLA AER CONDITIONATProgramul se desfasoara in toate magazinele Romstal (vezi AICI reteaua de magazine Romstal). Atentie, programul NU este disponibil pentru achizitiile online sau pentru cele din francizele Romstal. Voucherul de 400 de lei este aplicabil doar la achizitia directa din magazinele Romstal (nu se aplica livrarea la domiciliu).

Programul se aplica doar aparatelor de aer conditionat cu clasa energetica la racire A+++/A++ participante la program  si se adreseaza persoanelor fizice posesoare a unui voucher electronic emis de catre Administratia Fondului pentru mediu conform criteriilor din Ghidul de finantare (vezi detalii).

Voucherul are valoare nominala de 400 lei si se scade din pretul de achizitie al aparatului de aer conditionat nou, cu conditia predarii la momentul achizitiei a unui aparat de aer conditionat uzat.

Voucherele sunt valabile 15 zile calendaristice de la emitere. Pot fi utilizate doar de persoanele titulare beneficiare pe numele carora a fost emis.

Aparate ACSunt eligibile pentru achizitie in cadrul Programului:

  • aparatele de aer conditionat formate din unitate interna si unitate externa;
  • unitatea externa achizitionata impreuna cu o unitate interna compatibila;
  • unitatea interna achizitionata impreuna cu o unitate externa compatibila.

Voucherul nu poate fi utilizat doar la achizitia  unitatii interne sau a unitatii externe.

Unitati aer conditionat split, dublu split sau multisplitATENTIE! Conditii obligatorii la achizitia unui aparat de aer conditionat prin programul Rabla pentru electrocasnice:

  • detine un voucher valabil emis de Administratia Fondului pentru mediu conform conditiilor din Ghidul de finantare;
  • predarea unui aparat de aer conditionat uzat la momentul achizitonarii unui aparat nou inclus in program;
  • semnarea de catre beneficiar a contractuui de finantare nerambursabila si a declaratiei pe propria raspundere.

Pentru a veni in intampinarea clientilor care achizitioneaza aparate de aer conditiont prin programul Rabla pentru electrocasnice, Romstal pune la dispozitia clientilor, contra cost, servicii de demontare si preluare a aparatului vechi de aer conditionat, precum si servicii de instalare prin partererii de service autorizati. Pentru detalii legate de serviciile de demontare/instalare apelati NON-STOP Dispeceratul National de Service 0372.123.123 sau 08010.123.123.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *