Ia-ți dulăpior de baie cu oglindă Kora la un preț redus cu 40%

Știm cu toții cât de importante sunt corpurile de mobilier pentru orice baie! Ele sunt elementele care definesc stilul de amenajare dar și cele care îi conferă încăperii funcționalitate extremă. Dulăpiorul Kora produs de Gedy, unul din brandurile recunoscute în producția de accesorii pentru baie, este alegerea inspirată pentru a obține designul modern dorit dar și loc de depozitare pentru produsele de baie, mai ales că în această perioadă are un preț redus substanțial cu 40%.

Acest model de dulăpior de baie este dotat cu oglindă care se glisează și permite accesul către un dulăpior care va găzdui cu succes creme de întreținere, trusa pentru spălatul dinților, etc.

Surprinzător este materialul din care este fabricat. Gedy a ales inoxul, material care se prezintă excelent în condițiile de umiditate crescută din baie. De acum nu vă veți mai face griji pentru amprentele lăsate pe mobilier, inoxul fiind recunoscut pentru proprietățile sale de a le respinge. Nu veți mai fi nevoiți să ștergeți des dulăpiorul de baie și veți câștiga astfel timp prețios care poate fi utilizat în alte activități.

Dulăpior de baie KoraKora, acest dulăpior de baie cu oglindă, se montează deasupra lavoarului îndeplinind cele două sarcini pentru care a fost fabricat, rolul de depozitare și cel oglindă. Dimensiunile dulăpiorului îl ajută să se încadreze cu ușurință chiar și în băile de mici dimensiuni. Designul său minimalist și plin de eleganță îl transformă într-un punct de atracție în baie.

Dulapurile cu oglindă sunt extrem de practice pentru activitățile obișnuite în baie (bărbierit, spălat pe dinți, coafat, machiat). Și nu ne referim numai la reflecția oglinzii ci și prin faptul că pune la dispoziția utilizatorului toate elementele de care are nevoie direct din rafturile de depozitare. Un alt avantaj este că poziția sa de montaj îl transformă în soluția ideală pentru depozitarea de medicamente sau alte obiecte la care copiii nu trebuie să aibă acces.

Cu un aer contemporan, dulăpiorul de baie Kora beneficiază de un finisaj lucios care nu încarcă vizual camera. Profitați chiar acum de reducerea de peste 300 de lei și schimbați modul în care arată baia!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *