Ia-ti acum un cronotermostat Salus RT510 si eficientizeaza consumul centralei tale

Romstal va propune un excelent cronotermostat cu comanda prin cablu, modelul Salus RT510. Este vorba despre un cronotermostat programabil, ce poate fi utilizat cu mare usurinta in instalatiile de incalzire/climtizare. Salus RT510 se remarca prin caracteristici moderne care-l includ in categoria produselor de top. Deoarece are inclus un ciclu de programare saptamanala (5+2 zile) sau programare pe fiecare zi, individual (6 intervale de timp/zi) el va fi aliatul nostru in controlul cat mai exact al centralei.

Cronotermostat Salus

Cu ajutorul afisajului LCD iluminat vom putea seta usor si exact temperatura din locuinta. Astfel ne asiguram ca sistemul termic consumă cantitatea de energie potrivita. Cu ajutorul cronotermostatului programabil Salus RT510 putem realiza economii substanțiale la consumul lunar de energie in timp ce beneficiem de cel mai bun confort termic.

Alegand un cronotermostat Salus faceti o alegere de top! Acesta este prevăzut cu 8 tipuri de programe, prin care putem selecta data, ora și nivelul temperaturii pe care îl considerăm potrivit. Acesta este o soluție comodă pentru persoanele active și foarte ocupate, care lucrează în fiecare zi. Putem ajusta funcționarea centralei termice în funcție de programul personal, astfel încât atunci când suntem acasă sau suntem plecați să funcționeze pentru anumite valori termice.

Un termostat programabil ne va îmbunătăți simțitor viața de zi cu zi. Nu va trebui să ne preocupăm și de consumul zilnic de energie și risipa care se crează. Atunci când suntem plecați la serviciu putem seta centrala pe funcția antiîngheț prin intermediul cronotermostatului. Astfel protejăm instalația termică și evităm consumul excesiv. Cu puțin timp înainte de a ne întoarce acasă putem programa ca temperatura să fie cea propice pentru confortul nostru, iar în această manieră vom reuși să evităm costurile exagerate la energie.

Eficientizează-ți consumul de energie din locuință și beneficiziază de un confort sporit, cu ajutorul acestui cronotermostat SALUS RT510!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *