Ia-ți acum o pompă de căldură Midea Ecoheat de la Romstal și te bucuri de extra garanție

Incepand cu luna martie 2019, gama de pompe de caldura de la Midea disponibila pe Romstal.ro si in magazinele noastre are garantie 2+2 ani. Ne-am propus sa va oferim incredere in produsele Midea, produse de calitate superioara care, mai mult se integreaza si in categoria ECO, prietenoase cu mediul.

Midea pompe de caldura

Aerul reprezinta o sursa de caldura gratuita, disponibila in cantitati nelimitate. In pompele de caldura, se poate utiliza ca sursa de caldura doar aerul exterior, care este circulat prin tubulaturi cu ajutorul unui ventilator. De asemenea ele pot utiliza solul sau apa ca surse de energie.

Pompele de caldura prezinta mai multe functii. Una dintre acestea este reprezentata de functia de incalzire, care se realizeaza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. Pompele sunt utilizate si pentru racire, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, acestea pot produce si apa calda menajera.

Pompele de caldura aer-apa utilizeaza sursele din mediul inconjurator al locuintei (aer, apa, sol) ca sursa de caldura. Acestea sunt proiectate pentru a furniza caldura intr-un mod eficient, scazând costurile drastic. De asemenea, este bine de stiut ca astfel de echipamente protejeaza mediul inconjurator, politica pe care Romstal a imbratisat-o si pe care o promoveaza fara menajamente. Un alt avantaj al acestor produse il constituie faptul ca se monteaza simplu si rapid.

Ia-ți acum o pompa de caldura aer-apa ECOHEAT, splitata, reversibila, cu functie de incalzire si racire, la preturi foarte competitive pentru piata din Romania. Pompa de caldura, foloseste aerul exterior pentru a incalzi sau raci agentul termic (apa), care va fi distribuit catre instalatia interioara de incalzire/racire, precum si catre instalatia de preparare a apei calde menajere.

Pompa de caldura Midea Ecoheat este alcatuita din unitate interna si unitate externa. Produsul are o structura compacta care asigura o instalare usoara. Ea va asigura confortul necesar nenecesitand protectie suplimentara impotriva inghetului, deoarece conductele de legatura dintre unitatea externa si unitatea interna fiind incarcate cu refrigerant. Tehnologia DC inverter asigura fiabilitate si eficienta maxima in functionare. Pompa de caldura Ecoheat poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim ca permite raglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a doua zone de temperatura distincte.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *