Hidroforul Active Jet 82m – alimentare cu apă economică și eficientă pentru uzul casnic sau grădinărit

Știm cu toții că apa este elementul primordial pentru a susține viața. Iată de ce putem spune că apa curentă este indispensabilă traiului modern. Pentru a obține însă apa necesară trebuie să beneficiem de un sistem centralizat de distribuție a apei. În multe localități și medii rurale un astfel de sistem nu a fost implementat, ceea ce afectează ritmul normal al vieții.

Pentru astfel de situații puteți opta fără reținere la un hidrofor. DUB PUMPS a conceput unul accesibil pentru oricine, cu o mare fiabilitate în exploatare. Cu ajutorul hidroforului ACTIVE JET 82m aveți asigurată circulația apei în instalațiile sanitare fără riscul funcționării în gol. Datorită sistemului său active jet sunt eliminate loviturile de berbec specifice pompelor, iar parametrii de funcționare sunt controlați mult mai bine.

Hidroforul Active Jet 82m este un grup automat de ridicare a presiunii apei. Este folosit pentru uz casnic, pentru instalații mici de uz civil, agricol, industrial, instalații de spalare și alte aplicații, atunci când se preia apa dintr-un puț sub presiune și cand există dificultăți de aspirație.

Acesta este alcătuit dintr-o electropompă autoamorsantă jet, care poate funcționa și în prezența bulelor de aer și gaz din dispozitivul activ. Dispozitivul are rolul de a: controla pompa, a o comanda automat, îi reglează funcționarea, îi limitează numărul de porniri, garantează stabilitatea presiunii în interiorul circuitului hidraulic și permite controlul electronic al presiunii de pornire.

Hidroforul reprezintă o investiție foarte rentabilă. Odată instalat și montat acesta furnizează apa necesară activităților zilnice, fără să mai trebuiască să plătiți consumul de apă aferent. Hidrofoarele sunt recomandate tuturor celor ce locuiesc la casă, deoarece elimină cheltuielile lunare pentru consumul la apă. De asemenea, acestea pot fi întrebuințate și pentru activitățile agricole sau industriale, reducând din costurile producțiilor.

Lipsa utilităților reprezintă un adevărat handicap, care ne împiedică să ne desfășurăm lejer activitățile cotidiene. Aportul necesar de apă presupune mult efort și timp consumat. Viața modernă este de neconceput fără apă curentă. Utilizând hidroforul ACTIVE JET 82m de la DAB PUMPS veți putea să dispuneți de apa necesară oricând doriți. Fie că aveți nevoie pentru spălatul vaselor în bucătărie, pentru dușul zilnic sau pentru mașina de spălat haine, hidroforul poate furniza cantitatea necesară de apă pentru orice este nevoie.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Hidroforul Active Jet 82m – alimentare cu apă economică și eficientă pentru uzul casnic sau grădinărit

 • 9 January, 2018 at 17:06
  Permalink

  Hidrofoarele sunt printre cele mai folosite pompe.

  Dar pot trage apa pana la adancimi de 8 metri.

  Sub acesta cota, va trebui folosita o pompa submersibila.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *