GROHE BLUE – apa pura direct de la robinetul tau

GROHE BLUE

Responsabilitate sociala, protectia mediului sau economisirea resurselor naturale sunt subiecte tot mai des abordate. Romstal intelege preocuparea clientilor pentru mediul inconjurator si promoveaza o atitudinea proactiva fata de solutiile inovative de diminuare a impactului negativ asupra mediului.

Marea provocare a timpurilor prezente consta in gasirea celor mai bune solutii prin care sa limităm consumul inutil de resurse naturale. Suntem 70% apa si depindem de apa pentru a supravietui, astfel ca devine tot mai necesar sa fim constienti de nevoie de a gasi solutii eficiente pentru a economisi apa, o resursa naturala atat de vitala, insa din ce in ce mai limitata.

Romstal pune la dispozitia clientilor sai tehnologia inovatoare Grohe BLUE, o baterie de bucatarie care iti ofera apa minerala proaspat filtrata direct de la robinet. Este un sistem inovator si in acelasi timp extrem de simplu, care filtreaza apa, o raceste la temperatura dorita si o “serveste” direct de la robinet, plata sau acidulata, dupa dorinta consumatorului.

Cu un design simplu si elegant, adecvat unor stiluri de amenajare dintre cele mai  diverse, fiecare baterie Grohe BLUE reduce cu pana la 1.5 milioane de tone cantitatea de PET-uri eliminata in mediul inconjurator, reducand in acelasi timp si costurile din cadrul gospodariei.

Recomandare produs: http://www.romstal.ro/baterie-grohe-blue-pt-spalator-crom-p51939


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *