Gresie și faianță Saona de la Undefasa – Personalitate prin fiecare por

Gresia si faianta Saona de la Undefasa sunt elementele vor da un plus de personalitate casei. Alegerea placilor ceramice din aceasta colectie poate face cu adevarat diferenta in spatiul interior. Imbinarea creativa a acestora cu celelalte accesorii poate da nastere unui loc cu adevarat deosebit.

Gresie si faianta Saona

Undefasa creaza un brand de eleganta prin faianta si gresia Saona. Colectia prezinta piese unice, cu ajutorul carora se pot crea proiecte de o valoare intangibila. Veti fi uimiti de gresia naturala cu atingere moale! Colectia Saona a fost dezvoltata pe baza unei gresii naturale lucrate pe un email satinat care da imediat la atingere un sentiment placut. Saona vine in culori si intensitati diferite.

Gresie si faianta Saona

Alegand gresia si faianta Undefasa Saona de pe siteul nostru sau direct din magazinele Romstal veti face primul pas pentru crearea unui loc cu adevarat deosebit. Seria Saona este caracterizată de designul aparte, o fuziune între piatra naturala si placi de decor care sparg monotonia. Locuinta placata cu gresis si faianta Saona de la Undefasa va reda modernismul prin fiecare por.

Gresie si faianta Saona

Echipa tehnica a producatorului UNDEFASA a tinut cont de noile tendinte din lumea designului interior și arhitecturii contemporane, cu scopul dublu de a garanta clienților o serie de produse în funcție de gusturile și stilurile actuale.

Placile ceramice Saona respecta inalte standarde de calitate fiind produse remarcabile datorita versatilitatii deosebite. Istoria UNDEFASA a început în 1967, la un moment dat marcat de dezvoltarea incipientă a industriei ceramice din provincia Castellon, contribuind la crearea rețelei de afaceri pe care o avem în prezent. O afacere de familie care a reușit să evolueze și să se adapteze constant la condițiile de mediu în schimbare. Ceea ce a început inițial ca o mică aventură industrială, în scopul producerii și furnizării de plăci de argilă pentru mai multe fabrici de ceramică, s-a încheiat cu nasterea uneia dintre companiile cu cea mai avansată tehnologie pentru fabricarea ceramicii industriale produse.

Adevărata provocare Undefasa este de a ajuta și chiar inspira clienții să proiecteze și să construiască case și spații în care ar dori să trăiască și să lucreze. Având în vedere acest obiectiv, misiunea constă în utilizarea inovației și a celei mai noi tehnologii în procesele de fabricație pentru a satisface cele mai recente tendințe estetice în arhitectură și design interior.

Filozofia Undefasa impune pastrarea unor standarde inalte de calitate in fiecare faza a procesului de productie ca o garantie de calitate pentru a raspunde asteptarilor clientilor: selectia materiilor prime, presa industriala, decorarea digitala, procesele de gatit, sortare si ambalare, împreună cu suportul tehnic și comercial oferit clienților.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *