Gresie și faianță Royal Gold de la Undefasa – Eleganță desăvârșită pentru casa ta

V-ati dorit intodeauna un aspect de marmura mata pentru podeaua livingului? Acum puteti alege o gresie cu un pret excelent de la Romstal care va da viata acestei tendinte moderne. Este vorba despre modelul Royal Gold de la Undefasa, care se remarca prin finisajul satinat care raspunde tendinței de decorare cu placi ceramice care dau senzatia marmurei mate. Gresia si faianta din aceasta colectie reprezinta soluția perfectă pentru a oferi personalitete oricarei incaperi cu un stil sobru și elegant.

Gresie si faianta Royal GoldGresia si faianta Royal Gold de la Undefasa se completeaza excelent si fac cu adevarat diferenta in spatiul interior. Undefasa este un brand caracterizat de eleganta. Si prin aceasta colectie cu piese unice, producatorul ajuta la crearea unor camere de vis. Veti fi uimiti de placile ceramice Royal Gold care la atingere dau un sentiment extrem de placut. In seria Royal Gold avem de-a face cu mult alb, gri si negru.

placi ceramice Royal GoldInginerii UNDEFASA au tinut cont de noile tendinte din lumea designului interior și arhitecturii contemporane, si garanteaza clienților o serie gresie si faianta care sa satisfaca gusturile si celor mai pretentiosi. Placile ceramice create de Undefasa respecta inalte standarde de calitate fiind produse remarcabile datorita versatilitatii deosebite.

Provocarea Undefasa este de a ajuta și chiar inspira clienții să proiecteze și să construiască case și spații în care ar dori să trăiască și să lucreze. Având în vedere acest obiectiv, misiunea constă în utilizarea inovației și a celei mai noi tehnologii în procesele de fabricație pentru a satisface cele mai recente tendințe estetice în arhitectură și design interior. Colectia de gresie si faianta Royal Gold uimeste prin frumusetea aparte data tocmai de simplitatea modelelelor. Vino acum la Romstal si ia-ti placi ceramice excelente incepand de la 79 de lei pe metru patrat si vei avea o locuinta ca in reviste!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 725 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *