Gresie și faianță Industrial de la Rondine – Efecte cromatice incredibile pentru casa și biroul tău

Vino la Romstal și ia-ți noua serie de plăci ceramice Industrial de la Rondine! Această nouă colecție de gresie și faianță se remarcă prin amestecul fantastic de culoare cu efectul de beton, combinație care va da un look senzațional fiecărei încăperi în care seria Industrial va fi montată.

Gresie si faianta Rondine

Cimentul și culoarea reprezintă combinația care dă naștere unor sentimente de uimire evidentă pentru privitor. Acesta va rămâne impresionat de modul în care plăcile de gresie și faianță se întrepătrund formând un tot unitar. Seria Industrial este caracterizată de aceste efecte cromatice și combinații de design.

Gresia și faianța se montează ușor, fiind fisponibile în dimensiuni de 60×60 și 30×60. Plăcile ceramice se dovedesc perfecte pentru diferite tipuri de utilizare, de la montarea în spații cu activități comerciale care doresc un aer rafinat, până la montarea în locuințe care se doresc moderne și unice. Puteți alege dintre patru nunațe disponibile – Cloud, Royal Blue, Sage și Turmeric.

Colectia imita betonul dar beneficiază de culorile speciale menite sa readuca echililbrul locuintei. La Romstal le puteți achiziționa gresie și faianță Industrial la preturi excelente. Mixul de stiluri, compozitia si culoarea aparte transforma seria produsă de Rondine in solutia cea mai potrivita.

Ceramica Rondine a intruchipat aspectul de beton si a simulat semnele lasate de trecerea timpului. Plăcile de gresie și faianță interpretate în culori moderne combina modernitatea nuantelor cu lookul clasic prafuit al betonului pentru un efect vizual remarcabil.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *