Gresie și faianță Industrial de la Rondine – Efecte cromatice incredibile pentru casa și biroul tău

Vino la Romstal și ia-ți noua serie de plăci ceramice Industrial de la Rondine! Această nouă colecție de gresie și faianță se remarcă prin amestecul fantastic de culoare cu efectul de beton, combinație care va da un look senzațional fiecărei încăperi în care seria Industrial va fi montată.

Gresie si faianta Rondine

Cimentul și culoarea reprezintă combinația care dă naștere unor sentimente de uimire evidentă pentru privitor. Acesta va rămâne impresionat de modul în care plăcile de gresie și faianță se întrepătrund formând un tot unitar. Seria Industrial este caracterizată de aceste efecte cromatice și combinații de design.

Gresia și faianța se montează ușor, fiind fisponibile în dimensiuni de 60×60 și 30×60. Plăcile ceramice se dovedesc perfecte pentru diferite tipuri de utilizare, de la montarea în spații cu activități comerciale care doresc un aer rafinat, până la montarea în locuințe care se doresc moderne și unice. Puteți alege dintre patru nunațe disponibile – Cloud, Royal Blue, Sage și Turmeric.

Colectia imita betonul dar beneficiază de culorile speciale menite sa readuca echililbrul locuintei. La Romstal le puteți achiziționa gresie și faianță Industrial la preturi excelente. Mixul de stiluri, compozitia si culoarea aparte transforma seria produsă de Rondine in solutia cea mai potrivita.

Ceramica Rondine a intruchipat aspectul de beton si a simulat semnele lasate de trecerea timpului. Plăcile de gresie și faianță interpretate în culori moderne combina modernitatea nuantelor cu lookul clasic prafuit al betonului pentru un efect vizual remarcabil.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *