Gresie si faianta in oferta lunii!

Oferta pentru gresie si faianta din aceasta perioada este foarte atragatoare din punct de vedere al culorilor si stilurilor ce pot fi adoptate in amenajarea interioara a baii, bucatariei sau livingului. Una din primele colectii de gresie si faianta pe care v-o propunem in aceasta perioada se numeste Stabia si este produsa de Pamesa. Pentru o primavara eterna imprimata in peretii baii sau bucatariei dumneavoastra trebuie sa alegeti placile de decor din aceasta serie. Culoare preponderenta mov combinata cu nuante de alb dar si posibilitate de alb negru pentru placile de gresie si faianta care pot forma fie un stil proaspat floral fie unul sobru si elegant.

STABIA

Daca sunteti adeptii unor amenajari care sa nu se demodeze usor varianta monocroma de la Undefasa este exact ceea ce va trebuie. Colectia este formata din gresie patrata neagra de 41 cu 41 cm si placi de faianta in 3 nuante de gri care sa se asorteze perfect cu placile de decor evident in alb si negru. Pentru acestea din urma sunt disponibile atat motive florale cat si dungi sau carouri. Pretul la gresie este de 70,61 lei pe metru patrat iar faianta ce se vinde sub forma de placi de diemnsiuni mari de 20 cu 50 de cm are pretul de 80,01 lei/mp.

MONOCROMA

A treia propunere de amenajare se refera la gresia pentru exterior. Aici pretul porneste de la 70 lei/mp iar oferta de modele si culori este impresionanta. Pentru terasa, balcon sau alei, gresia rezistenta la inghet va scapa de batai de cap si ofera totodata eleganta spatiilor externe adiacente locuintei dvs. Stone este cuvantul cheie pentru aceasta gresie de exterior destinata sa imbunatateasca imaginea peluzei care altfel ar fi impotmolita in noroi sau plante crescute acolo unde nu ar trebui.

STONE

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *