Gresie si faianta din Spania si Italia!

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:25 am

In cadrul diviziei de CERAMICE, Romstal comercializeaza placi de gresie si faianta cat si placi de decor pentru baie, bucatarie living sau exterior. Toate produsele din aceasta categorie sunt importate de la producatori de renume mondial precum Gardenia Orhidea, Marazzi, Panaria si Rondine din Italia sau Aparici, Undefasa, Ibero sau Pamesa din Spania.

Produsele sunt clasificate in functie de zonele pe care le deservesc Baie, Bucatarie Living sau Exterior dar alaturi de ele sunt prezentate pe site si accesorii de montaj, adezivi sau chituri. Pentru living de exemplu in aceasta perioada se afla in promotie cu reducere de 25% o colectie deosebita ce imita parchetul – GRESIE OLMO cu elemente de decor plinta si treapta. Placile de gresie sunt de dua marimi 45 x45 cm sau 11 x 45 placi mai mici pentru posibilitati multiple de design si combinatii.

Colectia Olmo

Pentru bucatarie va recomandam o colectie cu o paleta foarte larga de culori si placi de decor care pot dezvolta un ambient clasic si placut. Este vorba despre colectia Mio Cid de la Undefasa – Spania. Gresia are dimensiunea de 33 x 33 cm iar faianta este de 22 x 22 cm.

Gresie si Faianta Undefasa
Gresie si Faianta Undefasa

Oferta Romstal pentru gresie si faianta destinata baii este si mai ampla cuprinzand colectii clasice cat si moderne, culori deschise sau inchise, combinatii de alb si negru ori modele ce cuprind decoruri fascinante.

Gresie si faianta pentru baie
Gresie si faianta pentru baie

Pentru a veni in intampinarea clientilor care au nevoie de placare cu gresie la exterior Romstal importa si comercializeaza gresie portelanata recomandata de specialisti pentru montarea la exterior. Pentru astfel de aplicatii ideale sunt placile din colectia URBAN de la Rondine Group din Italia cu 3 variante de culori Gri, Maro si Rosu si dimensiuni de 34 x 34 cm pentru un montaj rapid.

Gresie portelanata pentru exterior
Gresie portelanata pentru exterior
zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

2 thoughts on “Gresie si faianta din Spania si Italia!

  • 14 September, 2012 at 17:45
    Permalink

    Arata foarte bine aceste placari cu gresie si faianta. Mi-au atras atentia in mod special cele pentru baie si bucatarie.

  • 19 December, 2012 at 14:49
    Permalink

    si cele de exterior arata foarte bine

Comments are closed.