Gresie si faianta Atrium Blaze de la Pamesa – Minimalism și eleganta, duse la extrem

Producatorul spaniol Pamesa se intrece pe sine creand Atrium Blaze, aceasta serie minunata de gresie si faianta, care va redefini orice incapere in care va fi montata. Gresia si faianta sunt principalele elemente care dau un plus de personalitate camerelor, iar alegerea oportuna a lor poate face diferenta in ceea ce priveste starea de spirit a proprietarilor. Imbinarea creativa a placilor ceramice Atrium Blaze cu alte elemete de design poate da nastere unui loc cu adevarat deosebit.

Gresie si faianta Atrium Blaze de la Pamesa

Din seria Atrium Blaze, Romstal va pune la dispozitie gresie si faianta in nuante clasice Blanco, Perla, Tortora. Faianta poate fi achizitionata in varianta plana, cu model caramida sau cu model de unde (Ondas). Gresia are dimensiunea de 45X45 de cm, in timp ce faianta se gaseste in placi de 33,3×55 cm. Aceste modele de gresie sunt potrivite atat pentru interior, montandu-se in locuri cu trafic scazut.

Gresie si faianta Atrium Blaze de la Pamesa

Atrium Blaze este o colectie de placi ceramice de calitate superioara care se remarca prin eleganta si simplitate. Alegeti aceste placi ceramice pentru baile dumneavoastra si veti obtine camere de o frumusete clasica.

Curatarea gresiei si faiantei din aceasta gama se face usor, cu orice tip de solutii pentru placi ceramice. Acestea nu vor ataca textura si, mai mult, vor impiedica murdaria sa se infiltreze în pori.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *