Gresie porțelanată Living de la Rondine – Frumusețe și căldură cu plăci ceramice care imită lemnul

Profită de oferta noastră la seria de gresie porțelanată Living de la producătorul italian Rondine! Această colecție se remarcă prin faptul că plăcile de dimensiuni speciale (15X100 cm) imită parchetul de lemn și vă ajută să creați o atmosferă de vis în orice cameră. Seria Living Rondine are o glazură mată, cu un grad ridicat de rezistență la abraziune.

Gresie Living Rondine

Plăcile ceramice din seria Living disponibile la Romstal profită de inovațiile tehnologice ale erei noastre și aduc frumusețea și căldura prin amestecul de parchet cu caracter practic și duritatea ceramicii.

Rondine Living este o marcă care garantează calitatea absolută, dar și politicile de producție ecologice. În cazul alegerii unor plăci de gresie Living te asiguri că nu există copaci ce au fost tăiați pentru a obține efectul aparte de lemn din camerele tale. Te poți bucura de frumusețea lemnului datorită designului extraordinar al seriei.

Pasiunea Rondine pentru esențele de lemn a inspirat această ultimă gamă, pentru interioare extrem de originale. Ductilitatea extremă a gresiei din porțelan se reflectă în proiectarea acestei serii cu efecte de lemn, care conferă valoare aparte spațiilor de locuit. Vernisajul din lemn este reprodus cu fidelitate pe gresie grație ultimelor tehnologii digitale. Acest proiect prezintă 3 culori diferite disponibile la Romstal – Cenere (cenușă), Bianco (alb) și Noce (nuc).

Living

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *