Grăbiți-vă! Achiziționați sistemul de filtrare in două trepte PUR 2 la un preț redus cu peste 30%

Fă-ți singur cadoul perfect pentru Crăciun de la Romstal! Profita acum de pretul promotional de numai 169 lei pentru sistemul de filtrare pentru apa potabila rece, cu 2 trepte de filtrare PUR 2, produs de Valrom. Acesta vine la un pret redus cu 76 de lei, fata de pretul normal de 245 de lei, doar in perioada 11 decembrie – 23 decembrie 2017.

Pentru a beneficia de promotie introduceti codul de reducere PROMOFILTRU scris cu litere mari in pagina de finalizare comanda/checkout.  Promotia este valabila doar pentru produsul SISTEM FILTRARE 'AQUA PUR 2'. 

Sistemul de filtrare pentru apa potabila rece, cu 2 trepte de filtrare, se monteaza sub chiuveta, cu bransarea la retea pe furtun de ½”. Sistemul PUR 2 filtreazã impuritãțile și reduce gustul și mirosul de clor, îmbunãtãțind calitatea apei potabile ce provine din sistemul centralizat de alimentare publicã.

Cele doua trepte de filtrare au un rol foarte bine definit. Prima treaptã de filtrare mecanicã reține particulele mai mari de 1 μm din apa de la robinet. Cea de-a doua treaptã, cea de tratare cu cãrbune activ bloc, reduce gustul și mirosul de clor din apa potabilã.

Sistemul de filtrare poate fi montat atât la instalația de apă proprie, cât și la cea provenită din sistemul național de distribuție a apei. În prima situație, dacă beneficiem de apă prin intermediul hidroforului, epurarea apei este necesară pentru a ne asigura de calitatea apei.

Prin filtrare sunt eliminate substanțe și particule cu potențial dăunător pentru sănătatea noastră, iar apa devine mult mai bună pentru consum. În acest fel putem avea la îndemână apa necesară tuturor activităților cotidiene dintr-o gospodărie, direct de la robinet.

Filtrarea apei potabile poate fi necesară chiar dacă există racordare la sistemul național de furnizare de apă. În general, acest sistem este alcătuit din conducte și instalații învechite, care pot contamina apa cu diverse substanțe. De aceea este nevoie de măsuri de purificare suplimentare, prin intermediul sistemului de filtrare a apei din două etape. Astfel evităm ingerarea substanțelor nocive care se pot afla în apă.

Prin filtrare apa capătă un gust mai bun și sunt eliminate și mirosurile specifice. Apa care stă mai mult timp în instalație prinde unele mirosuri sau gusturi neplăcute. Acestea sunt generate de bacteriile care populează instalația. Prin intermediul sistemului de filtrare apa se va menține mai curată și mai proaspătă.

Sistemul de filtrare în două etape se montează cu ușurință și asigură furnizarea constantă a apei potabile fără nici un efort, la îndemâna oricui. Direct de la robinet, instant, putem beneficia de apă de cea mai bună calitate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *