Grăbește-te! Sunt ultimele zile de Black Friday la Romstal

Doar pana in 22 noiembrie mai beneficiezi de reduceri extraordinare la sute de produse din portofoliul Romstal. Cumpara tot ce ai nevoie la preturi uimitoare si doteaza-ti casa cu produse de calitate care se vor comporta exemplar in utilizare multi ani de acum inainte.Black Friday

Fii cu ochii pe produsele de top pentru incalzirea casei! Avem diverse tipuri de centrale termice, termostate, sobe, cazane cu functionare pe peleti, cazane gazeificare, centrale pe combustibil solid, sisteme de incalzire in pardoseala, pompe de caldura, panouri solare si boilere si instanturi.

De exemplu, poti achizitiona soba tip semineu Commo pe peleti, cu incalzire centralizata, de 21kw si, pe langa pretul foarte bun, veti primi cadou un aspirator de cenusa de 20l, 1200W. Soba Commo poate fi utilizata pentru incalzire centralizata avand performante excelente. Are un design atractiv si este usor de utilizat functionand pe baza de biocombustibil solid tip peleti. Peletii sunt caracterizati de o capacitate de ardere foarte mare, ei arzand aproape in totalitate. In cazul peletilor cenusa reziduala constituie doar 1% din masa initiala. Prin aceasta peletii emit foarte putine noxe in comparatie cu alte tipuri de combustibil, avand o putere termica ridicata.Commo+aspirator

Daca ai tot ceea ce iti trebuie in materie de incalzire te invitam sa arunci o privire asupra modelelor de mobilier de baie disponibile la preturi reduse cu pana la 30%. Vorbim despre mobilierele de baie moderne si elegante exclusive in portofoliul Romstal. Ai mobilier de baie Fussion Chrome la doar 945 de lei, pret redus cu 30% de la 1350 de lei. Da un click si observa, de asemenea, modelul de mobilier cu lavoar si oglinda Salgar Studio Line la doar 1190 de lei. Descopera toate modelele disponibile si amenajeaza-ti baia conform dorintelor tale.

Nu uita de categoria placi ceramice! Ai gresie si faianta de la 36,68lei/mp cu pana la 55% reducere! Profita de campania noastra si ia-ti placi ceramice de provenienta Spania care vor schimba total modul in care arata casa ta! Avem placi ceramice cu aspect de lemn, caramida, ciment, retro, piatra, marmura sau cu aspect uniform. Asadar, acum poti alege direct gresie si faianta de calitate exact dupa modul in care iti doresti sa arate podelele si peretii tai. Toate modelele selectate beneficiaza de reduceri substantiale.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *