Giacomini – Siguranța instalațiilor sanitare

Profitati de preturile excelente si asigurati-va instalatiile de apa din locuinta cu produsele Giacomini! Indiferent ca aveti nevoie de un cot conector, un cot cu flansa, un racord ori un teu, puteti fi siguri ca un produs Giacomini va reusi sa va satisfaca si sa asigure buna functionare pentru o perioada lunga de timp. Aceste produse vor imbina perfect tevile din plastic sau material multistrat fiind realizate in conformitate cu standardul EN 1254-3.

Instalaţiile sanitare reunesc toate conductele şi circuitele de apă, fie că este vorba despre încălzire sau canalizare într-o locuinţă. Ele trebuie să funcționeze perfect pentru a asigura nevoile unei familii moderne. Proiectarea şi alegerea componentelor unei instalaţii sanitare potrivite se pot dovedi o provocare foarte mare pentru un neavizat. Iată de ce trebuie să acordați o atenție sporită și fitingurilor care unesc țevile, calitatea acestora făcând întotdeauna diferența.

Realizate din alama cromata, produsele Giacomini sunt rezultatul a ani de studiu al cunoscutului producator italian. Acesta a investit masiv în domeniul inovării și cercetării pentru a crea noi produse si tehnologii care sa asigure bunastarea utilizatorilor si a planetei. Giacomini face o tranzitie către componente ecologice pentru a spori abilitatea de a inova. In acest sens producătorul a inițiat parteneriate cu centre de cercetare de renume internațional precum Institutul Fraunhofer din Germania, PSI din Zurich, Universitatea din Geneva, Politehnica din Milano și Torino, Universitățile din Milano-Bicocca și Palermo.

Giacomini se concentrează pe viitor, lucrând cu o perspectivă pe termen lung și cu o atitudine de a-și îmbunătăți constant produsele în interesul clienților.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *